Ο Ανδρέας Καρασαρίνης από την Μυτιλήνη άλλαξε τα δεδομένα- 23% στις εκλογές για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ-Νέος πρόεδρος ο Κ. Δερβος

Nέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αναδείχθηκε ο Κώστας Δέρβος.
Ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είχε το χρίσμα από το Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ο «δικός» μας Καρασαρίνης Ανδρέας έλαβε το 23% των ψήφων, γεγονός που σχολιάστηκε πολύ θετικά, καθώς είναι η πρώτη φορά που νέος από την επαρχία διεκδικούσε τη Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ , χωρίς τις ευλογίες της Κεντρικής Διοίκησης.

Ο ίδιος ουσιαστικά έλαβε το ¼ όλης της ΟΝΝΕΔ σε πανελλαδικό επίπεδο, γεγονός πολύ τιμητικό για τον ίδιον ,αλλά και για το νησί μας. Σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε μαζί του, μας δήλωσε ότι νιώθει πολύ περήφανος, αλλά και νιώθει τη μεγάλη ευθύνη που του αναλογεί με το συγκεκριμένο ποσοστό.

Παράλληλα, γι αυτόν δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, καθώς χθες κέρδισε η ΟΝΝΕΔ.
Τέλος, δήλωσε ότι από την επόμενη ημέρα θα σταθεί δίπλα στο νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, όπως και στο Πρόεδρο της ΝΔ στο μεγάλο αγώνα που έχουμε εναντίων των λαϊκιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι 4 Μέλη της ΟΝΝΕΔ Λέσβου εξελέγησαν στη Κεντρική Επιτροπή: Ο Τσιαγκλιώτης Κώστας(17η Θέση), ο Μπεκατώρος Γρηγόρης(29η θέση), Κουρτέλης Κώστας( 34η θέση) και Καπτανής Νίκος (46 θέση).


Ταυτόχρονα εξελέγη και ο Μαμουλής Κώστας , μέλος της ΟΝΝΕΔ και Λέσβιος στη 10η θέση.