120 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, Ουζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης- « Κόσμο του Ούζου»

Γιορτάζοντας περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ανοίγει τις πύλες της και αποκαλύπτει τον γοητευτικό «Κόσμο του Ούζου»!


Σας προσκαλούμε να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στο αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, που βρίσκεται σε έναν υπέροχο ελαιώνα, στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου.

Ελάτε να περπατήσετε στα χνάρια του Ισίδωρου Αρβανίτη και να γνωρίσετε την ιστορία του εθνικού μας ποτού. Μυηθείτε στη μυσταγωγία της απόσταξης και ανακαλύψτε πώς μπορούν 18 μικρά παραδοσιακά αποσταγματοποιία να στεγάζονται στον ίδιο χώρο. Ανακαλύψτε πώς η γνώση και η τεχνολογία μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά με την παράδοση και το μεράκι των ανθρώπων, δημιουργώντας ένα προϊόν απαράμιλλης ποιότητας. Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ξενάγησης, υπόσχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για όλες τις αισθήσεις!


Στον «Κόσμο του Ούζου», οι επισκέπτες μπορούν:

-          Να ακούσουν την ιστορία του εθνικού μας ποτού

-          Να αγγίξουν και να μυρίσουν τους καρπούς και τα βότανα του ούζου

-          Να παρακολουθήσουν από κοντά όλη την ιεροτελεστία της απόσταξης που γίνεται παραδοσιακά σε 18 μικρούς, χειροποίητους χάλκινους άμβυκες

-          Να περιπλανηθούν στο χώρο εμφιάλωσης και συσκευασίας που γίνονται με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και τη μέγιστη δυνατή αυτοματοποίηση

-          Να ταξιδέψουν στο παρελθόν και την παράδοση του εθνικού μας ποτού μέσα από μια αξιόλογη συλλογή μουσειακών αντικειμένων.


Ελάτε να γευτείτε, να μυρίσετε, να μάθετε, να μαγευτείτε.

Σας περιμένουμε στον « Κόσμο του Ούζου»!


ΥΓ: Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: +30 2252031450, E:mail: grammateia@ouzoplomari.gr προκειμένου να οργανωθεί μια ξεχωριστή ξενάγηση, ειδικά για εσάς. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!