Με φανέλα του Αιολικού μπροστά σε 10.000 θεατές στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Την ωραιότερη δρομική εμπειρία της ζωής τους έζησαν περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 95 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα μείνει αξέχαστος για τα ρεκόρ που τον συνόδευσαν, αλλά ακόμα περισσότερο για τις συγκινήσεις που πρόσφερε στους συμμετέχοντες!


Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, καθώς και μαθητές, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, γεμάτη ήχο και χρώμα, που προσέφερε η παρουσία έξι σχημάτων ζωντανής μουσικής και τεσσάρων ραδιοφωνικών σταθμών. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός Λέσβιος FIFA players' Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου.
Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου γνωστός για τα Αιολικά του αισθήματα έτρεξε με φανέλα του ιστορικού Αιολικού συνολικά 26 χλμ.

Ο γνωστός FIFA players' Agent έχει άριστη συνεργασία την φετινή περίοδο με την διοίκηση του Αιολικού και έχει μάλιστα πραγματοποιήσει αρκετές μεταγραφές στον Αιολικό Μυτιλήνης ενώ όπως ξέρουμε είναι και ο εκπρόσωπος του παίκτη του Ολυμπιακού από την Μυτιλήνη Πραξιτέλη Βουρου.


Μιλώντας με τον κο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μας δήλωσε πως «Απλά αγαπάμε ΑΙΟ και Μυτιλήνη»  και γι' αυτό προτίμησε να τρέξει στον Ημιμαραθώνιο με φανέλα του Αιολικού