Απίστευτη καταγγελία: Επιβάτης του Blue Star 1 αυνανίστηκε μπροστά σε νεαρή κοπέλα εν πλω…και το πλήρωμα αδιαφόρησε

Μια απίστευτη καταγγελία μας έκανε ο επιβάτης του Blue Star 1 από Μυτιλήνη για Χίο-Πειραιά Βασίλης Αβαγιανος.


Όπως μας καταγγέλλει o B.A, ημίγυμνος επιβάτης του Blue Star 1 την Παρασκευή 16/09 άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα έντρομα μάτια νεαρής κοπέλας η οποία κατήγγειλε το γεγονός στο πλήρωμα του πλοίου και εκείνο αδιαφόρησε λέγοντας σύμφωνα πάντα με την επώνυμη καταγγελία «θα είναι κανένας τσιγγάνος». Διαβάστε αυτούσια όλη την καταγγελία του Β.Α:

Στις 16/9,νεαρη κοπέλα ταξιδεύοντας με το Bluestar 1 από Μυτιλήνη προς Χίο ενώ διάβαζε αμέριμνη το βιβλίο της, εμφανίστηκε ξαφνικά ημίγυμνος άνδρας ο οποίος ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της.

Έντρομη έτρεξε και ζήτησε τη βοήθεια μελών του πληρώματος οι οποίοι όμως αδιαφορήσαν απαντώντας "θα είναι κανένας τσιγγάνος".. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ πέρασε το υπόλοιπο του ταξιδιού της δίπλα στην ρεσεψιόν από τον φόβο της. Το σοκ και το νεαρό της ηλικίας της δεν της επέτρεψαν να αντιδράσει και να καταγγείλει το περιστατικό στον πλοίαρχο αρχικά, και στο Λιμεναρχείο Χίου μετά την αποβίβαση της.

Και αναρωτιόμαστε: καμιά ευαισθησία από πλευράς πληρώματος στην σεξουαλική παρενόχληση μιας νεαρής κοπέλας εν πλω; Καμιά μεριμνά για τον εντοπισμό του θύτη για την προστασία και των υπολοίπων επιβατών ; Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ενημερωθήκαν με e-mail και δεν υπήρχε καμιά απάντηση.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ BLUE STAR FERRIES, ΟΧΙ ΑΨΥΧΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ.


Βασίλης Αβαγιανος