Betmasters.gr: Γεμάτη Κυριακή, με εθνικές και... άλλα

Εννιά ματς περιλαμβάνει η αυλαία των προκριματικών Μουντιάλ στην Ευρώπη.


Μετά το τέλος του Euro 2016, οι εθνικές ομάδες ανασυντάσσονται και πλέον έχουν όλες μπροστά τους μια νέα πρόκληση, δηλαδή την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα φαβορί στους ομίλους των προκριματικών της Ευρώπης από τόσο νωρίς, οπότε είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να γίνουν προγνωστικά στοιχήματος. Όμως, δεδομένου οτι κάποιες από τις ομάδες είναι σαφώς πιο ξεκούραστες και κάποιες άλλες είναι καταπονημένες από τη συμμετοχή τους στο πρόσφατο euro, υπάρχουν κάποια στηρίγματα.

Τρεις είναι οι αγώνες που διεξάγονται για τον τρίτο όμιλο στα προκριματικά της Ευρώπης. Στο πιο ενδιαφέρον εξ' αυτών, η Νορβηγία υποδέχεται τη Γερμανία, ενώ στα άλλα δύο έχουμε: Σαν Μαρίνο - Αζερμπαϊτζάν και Τσεχία - Βόρειος Ιρλανδία.

Άλλα τρία παιχνίδια θα γίνουν και στον πέμπτο όμιλο. Συγκεκριμένα, τα ματς είναι τα: Δανία - Αρμενία, Καζαχστάν - Πολωνία και Ρουμανία - Μαυροβούνιο.

Τέλος, ο έκτος όμιλος, έχει και αυτός τρία ματς. Πρόκειται για τα Μάλτα - Σκωτία, Λιθουανία - Σλοβενία και φυσικά το ματς της ημέρας, το Σλοβακία - Αγγλία. Οι δύο τελευταίες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο πρόσφατο Euro 2016, όταν στις 20/6 αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Φυσικά, ολοκληρώνονται οι τρέχουσες αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και τη δεύτερη της Ιταλίας, ενώ το βράδυ θα γίνει και το ματς Μποταφόγκο - Γκρέμιο για τη Serie A Βραζιλίας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.