Betmasters.gr: Τετάρτη σαν να λέμε Κυριακή

Λιγκ Καπ και 4 μεγάλα πρωταθλήματα στη σέντρα.


Το χθεσινό ήταν καλό αλλά πιο πολύ έμοιαζε με ορεκτικό σε σχέση με το σημερινό πρόγραμμα σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν ποικιλία αποδόσεων σε Καμπιονάτο, Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σαμπιονά και Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Αρχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν η οποία περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της και το παιχνίδι της ημέρας. Η Μπαρτσελόνα, πληγωμένο θηρίο από την ήττα της με την Αλαβές, έχει πλέον ορέξεις και διέσυρε τις Σέλτικ και Λεγκανές. Ανέβηκε πάντως και η Ατλέτικο που τόσο είχε ανησυχήσει τους φίλους της στην αρχή της σεζόν, όμως η αποστολή στο "Καμπ Νου" σαφώς δεν θα είναι στρωμμένη με ροδοπέταλα. Η Βιγιαρεάλ είναι πεσμένη μετά τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ, παρόλο που και η βασίλισσα δεν μάς έχει γεμίσει το μάτι. Στη σκιά αυτών των παιχνιδιών τα Θέλτα - Χιχόν, Γρανάδα - Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ - Λας Πάλμας.

Συνεχίζουμε με τη Serie A που έχει την τιμητική της απόψε. Όχι 2-3 αγώνες για να περάσει η ώρα, αλλά 9 ώστε να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Βρίσκω μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο Έμπολι - Ίντερ. Οι "νερατζούρι" κέρδισαν τη μεγάλη Γιουβέντους και η ψυχολογία τους ανέβηκε στα ύψη. Είναι ικανοί να συνεχίσουν με νέο διπλό σε μια καυτή έδρα; Η δε Γιούβε μάλλον θα έχει εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται την Κάλιαρι που ρέφαρε με άσο την Κυριακή. Την πιο ωραία μπάλα θα δούμε στο Τζένοα - Νάπολι, ένα ματς το οποίο θα παιχτεί κατά την εκτίμησή μου στα ίσια.

Στην Μπουντεσλίγκα δεν έχει το πολύ μεγάλο ματς, όμως σίγουρα έχει ευκαιρίες για "ψωμί". Το Μπάγερν - Χέρτα είναι το πιο εμπορικό παιχνίδι, όμως εκτιμώ πως το live στο Σάλκε - Κολωνία μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα bets. Η Λειψία είναι η ευχάριστη έκπληξη έως τώρα στην κατηγορία. Θα συνεχίσει να μάς εκπλήσσει με φιλοξενούμενη την Γκλάντμπαχ; 
Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ και Βέρντερ - Μάιντζ τα άλλα δύο ματς της ημέρας.

Αν στο χθεσινό πρόγραμμα του Λιγκ Καπ ξεχώριζε το Λέστερ - Τσέλσι, σήμερα το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό ματς μεταξύ ομάδων της Πρέμιερ. Έχει και Στόουκ - Χαλ και Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας, ενώ η πληγωμένη Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την φιλόδοξη Νορθάμπτον. Τότεναμ και Γουέστ Χαμ θα έχουν εύκολο έργο με τις Τζίλιγχαμ και Άκρινγκτον εντός έδρας.

Χαμός γίνεται σήμερα και στη Ligue 1. Επτά αναμετρήσεις διεξάγονται στις 20:00 και μία στις 22:00. Το Ρεν - Μαρσέιγ με τους Μαρσεγιέζους να ψάχνουν επειγόντως την ανάκαμψη μού κάνει το κλικ να το δω (τουλάχιστον πριν ξεκινήσει το Μπάρτσα - Ατλέτικο), όμως το πιο σπουδαίο ματς είναι η κόντρα των πρωτοπόρων Νις και Μονακό. Τέλος, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για τη Λυών να κερδίσει έπειτα από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα στη Μονπελιέ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.