Betmasters.gr: Χωρίς ντέρμπι οι μεγάλες λίγκες

Πριμέρα, Σαμπιονά, Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ, Καμπιονάτο και Σούπερ Λίγκα χωρίς ντέρμπι.


Σήμερα δεν υπάρχει ντέρμπι στις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες, ούτε και στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Όμως είναι σίγουρο πως υπάρχουν εξαιρετικά παιχνίδια για να δει κανείς και φυσικά για να παίξουμε στοίχημα. Σε όλες αυτές τις λίγκες υπάρχουν προγνωστικα από τους tipster μας, οι οποίοι έχουν κάνει τη μελέτη τους και σ συνδυασμό με το ένστικτο, έδωσαν τις προτάσεις τους.

Στη Σούπερ Λίγκα, το πιο ενδιαφέρον ματς είναι το Βέροια - ΑΕΚ. Εντελώς αντίθετο πρόσωπο έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα. Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Ξάνθη και οι φίλοι της περιμένουν να τη δουν και εκτός έδρας. Η Βέροια, μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν ήξερε αν θα συνεχίσει στη Σούπερ Λίγκα, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν τραγική και εμφανώς ανέτοιμη. Αμφίρροπο θα είναι και το Ξάνθη - Πανιώνιος, ενώ οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στο Πλατανιάς - Λεβαδειακός.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το ντέρμπι της αγωνιστικής έγινε χθες, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

 Από κει και πέρα, η πρωτοπόρος Σίτι υποδέχεται τη Μπόρνμουθ, ενώ η Άρσεναλ φιλοξενείται στη δύσκολη έδρα της Χαλ. Στα υπόλοιπα ματς, η πρωταθλήτρια Λέστερ παίζει με τη Μπέρνλι, η Γ. Μπρομ με τη Γ. Χαμ και η Έβερτον με τη Μίντλεσμπρο.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη νεοφώτιση Λεγανιές. Μετά το στραπάτσο από την Αλαβές, η ομάδα του Ενρίκε διέλυσε τη Σέλτικ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της PSV και θέλει να συνεχίσει τα τελευταία καλά αποτέλέσματα, κόντρα στην Χιχόν. Τα Εϊμπάρ - Σεβίλλη και Λας Πάλμας - Μάλαγα, κλείνουν το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Στην Μπουντεσλίγκα, το βραδινό Γκλάντμπαχ - Βέρντερ είναι το πιο σημαντικό της ημέρας. Η Μπάγερν παίζει εντός με την Ίνγκολσταντ και η Ντόρτμουντ στην έδρα της με την Ντάρμσταντ. Άϊντραχτ - Λεβερκούζεν, Αμβούργο - Λειψία και Χόφενχάϊμ - Βόλφσμπουργκ είναι τα τρία εναπομείναντα της σημερινής αγωνιστικής.

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της Serie A. Η Λάτσιο φιλοξενεί την Πεσκάρα και η Νάπολι την Μπολόνια. Η Νάπολι προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Κίεβο επί της Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική της κατάσταση.

Έξι αγώνες θα γίνουν για το πρωτάθλημα Γαλλίας. Η πρωτοπόρος Μονακό παίζει με τη Ρεν και θέλει να διατηρήσει το αήττητο. Μάλιστα, κέρδισε εκτός έδρας την Τότεναμ πριν από λίγες μέρες και η ψυχολογία της είναι εκπληκτική. Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: Μπορντό - Ανζέ, Ντιζόν - Μετς, Λοριάν - Λιλ, Νανσί - Ναντ, Τουλούζ - Γκανκάν.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.