ΟΦΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 2-0 | Φιλικός αγώνας

Πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα με 2-0, πραγματοποίησε η Καλλονή μας στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας και μόλις στο 6ο λεπτό είχαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα. Από λάθος μεταβίβαση του Κοιλιάρα, η μπάλα έφτασε στον Κέρι, ο οποίος σούταρε απο το ύψος της περιοχής, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να χτυπά στο έδαφος χωρίς ωστόσο -σύμφωνα με διαιτητή και επόπτη- να περνά τη γραμμή.


Στην αμέσως επόμενη φάση του παιχνιδιού, στο 9', η ομάδα μας δέχτηκε το τέρμα. Απο σέντρα του Κοιλιάρα, η μπάλα έφτασε στον Βουό και εκείνος πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Το παιχνίδι στη συνέχεια ισορρόπησε με τον τερματοφύλακα Ταΐρη να είναι σε πολύ καλή ημέρα και να σταματά τις προσπάθειες των Κρητικών. Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα μας είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπουρντουζάν να σουτάρει μέσα απο την περιοχή, ο Δερμιτζάκης όμως να διώχνει στη γωνία του. Το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς Καλλονή και ΟΦΗ πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Στο 53' (σε σουτ του Χαντί) και στο 85' (σε σουτ του Μίκιτς) ο Ταΐρης πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, ενδιάμεσα ωστόσο, στο 72', ο ΟΦΗ είχε κάνει το 2-0 με σουτ του Βρεττού. Η ομάδα μας είχε κλασική ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 με τον Σοφιάνη στο 86'. Ο νεαρός επιθετικός είχε περάσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ και ήταν έτοιμος να σκοράρει όμως ο Όστοιτς παρενέβη και έκοψε την προσπάθεια.

Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν το τρίτο κατά σειρά φιλικό της ομάδας μας μετά από εκείνα στην Κύπρο με Καρμιώτισσα και ΑΕΛ Λεμεσού.

Διαιτητής: Ζαχαριουδάκης

Βοηθοί: Παπαδάκης, Μαυραντωνάκης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης (37' λ.τ. Μικιτς), Κοιλιάρας (66' Χύσι), Οστοιτς, Κώτσιος (66' Φαζός), Νάστος, Χαντί (66' Βρεττός), Μπουρσέλης (46' Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66' Μάνος), Βουό (46' Ογκμποε), Μασάδο (66' Κιάσσος)

Καλλονή: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86' Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49' Γιούκαρης), Λίταινας (54' λ.τ. Ντάλλας), Άντερσον Παραΐμπα (80' Αρναούτογλου), Φράγκος (70' Χιντασέλι), Κέρι Φλόρενς, Λουτσιάν Μπουρντουζάν (75' Σοφιανής)

Σκόρερ: 9' Βουό, 72' Βρεττός