ΤΩΡΑ: Καλλονή-Πανσερραικος 1-0 Α΄ Ημίχρονο (ΦΙΛΙΚΟ)- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας για την Καλλονή σήμερα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης μετά από αυτό με την Καλλιθέα την Κυριακή όπου βγήκε ισόπαλο με 3-3.


Η Καλλονή παίζει σήμερα το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Football league αυτό το Σαββατοκύριακο με την Καλλονή να παίζει εκτός με τον Αχαρναικο.

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης βρίσκονται περίπου 150 φίλαθλοι της Καλλονής.

Η Καλλονή του Γιώργου Βαζακα ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά με τον Παραιμπα να έχει το πρώτο λόγο στην οργάνωση των επιθέσεων αλλά οι επιθετικοί της Καλλονής δεν μπόρεσαν να τελειώσουν με επιτυχία κάποιες καλές φάσεις. Στο 25΄του πρώτου ημιχρόνου είχαμε και ένα 3λεπτο τάι-μαουτ για ξεκούραση των παιχτών και τις απαραίτητες οδηγίες από τους προπονητές.

Η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από σουτ του Λαμπράκη στο 35΄.  

Στο 44΄ ο Παραιμπα με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για την Καλλονή κάνοντας το 1-0.

Το ημίχρονο έληξε με την Καλλονή να δείχνει ότι θέλει ακόμα λίγη δουλειά ώστε να είναι στο 100% για να εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στις κερκίδες του σταδίου Μυτιλήνης βρίσκεται και ο πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλακης

Η Καλλονή ξεκίνησε τον αγώνα με τους:

Ταιρης Δημητρης , Ζουλίωτης Δημητρης , Ποζαντσιδης στελιος , Ρεπετσας Αθανασιος , Paraiba Anderson , Αποστολου Σπυρος , Γιωργου Γιαννης , Λαμπρακης Αρης , Τζελιδης Λαζαρος , Κερι Φλορενς , Burdujan Lucian

Στον πάγκο είναι οι:

Μανιατης Κωστας , Παπαζογλου Φωτης , Αρναουτογλου Παναγιωτης , Σαββα Ιωαννης , Γιουκαρης Ραφαηλ , Ευαγγελιδακης Κυριακος , Νταλλας Αλεξης  , Τριανταφυλλου Λαμπρος , Γκαμαγκας Ευθημης , Χιντασελι Αλεξανδρος , Νταμπος Ανδρεας , Σοφιανης Γιωργος , Φραγκος Μιχαλης      


Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com) και Στεφανου Ραφαηλ (εξωτερικός συνεργάτης lesvospost)