MEGA event with DJs BANG LA DECKS στο OXY CLUB #SA 06/08 (Πέτρα-Μολυβος)

Αυτό το Σάββατο 06-08-2016 υποδεχόμαστε όλοι μαζί για 2η σερί χρονιά τους μοναδικούς DJs BANG LA DECKS στο OXY CLUB


This Saturday 06.08.2016 Get ready for the famous DJs BANG LA DECKS! 

Έχοντας ήδη δύο τεράστιες επιτυχίες (“Kuedon”, “Utopia”) στο ενεργητικό τους , οι Bang La Decks, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν με τον ξεχωριστό τους ήχο. 

Οι Bang La Decks είναι ένα project στο οποίο συμμετέχουν δύο επιτυχημένοι παραγωγοί, χωρίς όμως να έχουν διάθεση για να αποκαλύψουν τις ταυτότητες τους, δημιουργώντας έτσι ένα αινιγματικό τοπίο σχετικά με το ποιοι είναι!

Δείτε τον χαμό που έκαναν πέρυσι οι Bang La Decks στο ΟΧΥ



Είναι δε, τόσο καλά φτιαγμένο το μυστηριώδες φόντο του concept που και στα live gigs τους, εμφανίζονται με jockey k μαντήλι στο πρόσωπο! Μυστηριώδες περιβάλλον, αλλά γνώριμος ήχος … οι Bang La Decks έρχονται για 2η σερί χρονιά στο OXY CLUB….


Οι Bang La Decks κατά κοινή ομολογία είναι το #1 edm duo της Ελλάδας , έχοντας ήδη 3 single που έχουν κατακτήσει την κορυφή των ελληνικών charts και όχι μόνο !

Το Kuedon πριν 2 χρόνια ήταν μόνο η αρχή για ό,τι θα ακολουθούσε , που όχι μόνο κατέκτησε τα charts και όλα τα club της Ελλάδας αλλά έγινε και re-released απο τον μουσικό κολοσσό ultra records . Το επόμενο τους single Utopia έχει πάνω απο 10.000.000 views και είχε την τιμή επίσης να γίνει release απο την ultra records , έχει λάβει support απο dj's τιτάνες όπως AVICII και Afrojack που το συμπεριλαμβάνουν στα σετ τους και σαν να μην έφτανε αυτό το κομμάτι αποτελεί μέρος του soundtrack για το FIFA 2015 . Μετά από καιρό επέστρεψαν με άλλο ένα hit, το Zouka, που επίσης κατέκτησε την κορυφή των charts .

Τα σετ τους διακρίνονται απο φαντασία και ενέργεια καθώς mixάρουν απο rnb και trap ως electro house και tribal .

Μετά από ένα σχεδόν ολόκληρο χρόνο σιωπής οι Bang La Decks, επιστρέφουν με μια τριπλή βόμβα!

Οι Bang La Decks θα κυκλοφορήσουν το debut EP τους με τίτλο “CulturesTo Ashes” σε λίγο καιρό από την Down2Earth Records.

Το multi–genre EP επηρεασμένο από διάφορα σημεία του πλανήτη θα περιέχει 3 tracks, τα “Okinawa”, “Montego” και “Baracoa”


music : electro house - progressive house - trap - rnb - hardstyle


line up :

Antony PL (Resident DJ of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΩΡΑ: 23:00…..

Extras: Sexy OXY dancers will dance the night away

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos





Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.


Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.