Ο παγκόσμιου φήμης DJ και παραγωγός Mahmut Orhan έρχεται στο OXY CLUB #SA 13/08 (Μολυβος-Πέτρα Λέσβου)

Σάββατο 13 Αυγούστου το OXY CLUB , παρουσιάζει τον παγκοσμίου φήμης DJ και παραγωγό Mahmut Orhan, δημιουργό των επιτυχιών «Feel» και «Game of Thrones»!

Ο Mahmut Orhan γεννημένος στις αρχές των 90ς και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Deep House, Indie Dance/NuDisco παραγωγούς της χώρας του.

Το νέο του single «Feel» έχει ήδη χαρακτηριστεί ως το πρώτο big hit του 2016.

Σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα το «Feel» του Mahmut Orhan με τα φωνητικά της Sena Sener σκαρφάλωσε το Γενάρη του 2016 στο #1 του Ελληνικού Shazam Chart. Το track βρέθηκε στο No1 σε πολλές πόλεις της χώρας ανάμεσά τους η Αθήνα, η Πάτρα, η Λάρισα, τα Ιωάννινα, η Αλεξανδρούπολη και η Αμαλιάδα ενώ είναι στο Top10 σε σχεδόν όλα τα charts της Ελλάδας.

Το track είναι τώρα διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Cobalt Music.



Warm up :

ANTONY PL  (Resident DJ of OXY Club).

ΗΜΕΡΑΣάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΩΡΑ: 23:00…..

Extras: Sexy OXY dancers will dance the night away

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034


e-mail: vip@oxy-club.gr

Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos




Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.