Πρόσκληση από τον Δήμο Λέσβου για έναρξη διαδικασίας-ενημέρωσης για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη της Μυτιλήνης

Συνεδρίαση από τον Δήμο Λέσβου-   Διαδικασία ενημέρωσης για την υποβολή του Σχεδίου Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη 


Ο Δήμος Λέσβου  ξεκινώντας  μια διαδικασία ενημέρωσης - διαβούλευσης  στο πλαίσιο προετοιμασίας του για την υποβολή του Σχεδίου Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) που αφορά στην πόλη μας, οργανώνει μια διευρυμένη συνεδρίαση, την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου (Π. Κουντουριώτη 71 – 1ος όροφος), με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού και των φορέων σχετικά με το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπλασης της πόλης της Μυτιλήνης και τις ευκαιρίες που παρέχει στην περιοχή και τους κατοίκους της.

Στην ενημέρωση - σύσκεψη φορέων, θα παρουσιαστεί το Σχέδιο και στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διατυπωθούν απόψεις και κυρίως προτάσεις από τους φορείς της πόλης.


Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, ιδιώτες και δημότες να παραβρεθούν, για να ενημερωθούν σχετικά με τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, τον σχεδιασμό του Δήμου στο τρέχον ΕΣΠΑ, αλλά και για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.