Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των παιδιών για το περιβάλλον της Λέσβου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των παιδιών για το περιβάλλον της Λέσβου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου


Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ξεκινάει τη σειρά προγραμμάτων ευαισθητοποίησης για παιδιά, με θέμα το περιβάλλον της Λέσβου και τίτλο «Οι μικροί εξερευνητές του κόλπου Καλλονής» στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής. Για τον Αύγουστο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αυτοτελείς συναντήσεις:

«Ανακαλύπτοντας τα ζώα της ακρογιαλιάς», με σημείο αρχικής συνάντησης τις εγκαταστάσεις του Κέντρου στη Σκάλα Καλλονής, το Σάββατο 20/8 (18:00-20:00).  

«Παιχνίδια και κατασκευές με θέμα τα ζώα του Κόλπου Καλλονής», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου, την Τετάρτη 24/8 (18:00-20:00).

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά 5-8 χρόνων και η παρουσία γονέων είναι προαιρετική.


Το Κέντρο, που επαναλειτούργησε αυτό τον Αύγουστο, είναι ανοικτό για το κοινό καθημερινά, εκτός Δευτέρας και επίσημων αργιών, κατά τις ώρες 09:30-13:30 και 18:00-20:00. Το θερινό αυτό ωράριο θα ισχύσει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής, στην ιστοσελίδα: www.pvaigaiou.gov.gr/kpekallonis, στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/kpekallonis/ και στο τηλέφωνο 22530-28091. Το Κέντρο Βρίσκεται στη Σκάλα Καλλονής, στην άκρη του οικισμού, δυτικά, πίσω από το πάρκινγκ.