Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» στην Αγία Παρασκευή Λέσβου

Η Κ-Gold Temporary Gallery σας προσκαλεί στο εργαστήριο εισαγωγής στη σύγχρονη τέχνη για παιδιά 8-18 ετών στο πλαίσιο του πρότζεκτ Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος.


Το εικαστικό workshop θα πραγματοποιηθεί στην οικία της Βασιλείας Ταφύλια στην Αγία Παρασκευή Λέσβου την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 18:00. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Κατερίνα Ζάγκλη.

Αφού εξοικειωθούν με τα έργα της έκθεσης και αναγνωρίσουν τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα, τα παιδιά θα προσεγγίσουν τη σύγχρονη τέχνη μέσα από την δημιουργία νέων έργων με απλά καθημερινά υλικά. Θα έρθουν σε επαφή με το κεντρικό σημείο της έκθεσης, τα τάματα και θα γνωρίσουν κομμάτια του εαυτού τους και του ανθρώπινου σώματος κατασκευάζοντας τα δικά τους τάματα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

6942202222 και kgoldtemporarygallery@yahoo.com

Η Κατερίνα Ζάγκλη είναι ιστορικός και κοινωνική ανθρωπολόγος με ειδίκευση στη παιδαγωγική. Είναι η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της K-Gold Temporary Gallery.
______

Ο Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 21:00.

Περιλαμβάνει μια ομαδική έκθεση σε επιμέλεια του Νικόλα Βαμβουκλή καθώς και μια σειρά παράλληλων δράσεων (πρόγραμμα προβολών, performances, εκπαιδευτικό πρόγραμμα και συζητήσεις) με διάρκεια απο τις 8 εως 28 Αυγούστου. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ.