Betmasters.gr: Έδεσε το γλυκό με Μπουντεσλίγκα

Και τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα εν δράσει.


Ξεκίνησε και το 5ο μεγάλο πρωτάθλημα στην Ευρώπη ήδη από χθες και σήμερα διεξάγεται ο κύριος όγκος της πρώτης αγωνιστικής για την Μπουντεσλίγκα, πράγμα που σημαίνει ότι το νόμιμο στοίχημα online ανοίγει κι άλλο τους ορίζοντές του για την τρέχουσα σεζόν. Οι Γερμανοί ξεκινούν με ντέρμπι, συγκεκριμένα αυτό της Γκλάντμπαχ με τη Λεβερκούζεν στις 19:30. Νωρίτερα, μεταξύ άλλων, η Ντόρτμουντ αρκετά αλλαγμένη φέτος υποδέχεται τη Μάιντζ, που έκλεψε πέρυσι τις εντυπώσεις, ενώ η Σάλκε φιλοξενείται από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η δε Βόλφσμπουργκ στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή και δοκιμάζεται στην έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Η 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει την αυλαία της με ντέρμπι. Στις 14:30 η Τότεναμ υποδέχεται στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" τη Λίβερπουλ που από την αρχή κιόλας της σεζόν έδειξε ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους, καθώς μετά το διπλό στο Έμιρεϊτς ακολούθησε η ήττα από τη Μπέρνλι. Στις 17:00 η πρωταθλήτρια Λέστερ φιλοξενεί τη Σουόνσι που είναι πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας, η Έβερτον τη Στόουκ, η Κρίσταλ Πάλας την Μπόρνμουθ, η Σαουθάμπτον τη Σάντερλαντ. Η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος, φιλοξενεί τη Μπέρνλι στο " Στάμφορντ Μπριτζ" και η Άρσεναλ θα ψάξει την πρώτη της νίκη στην έδρα της Γουότφορντ. Την ημέρα κλείνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την έξοδό της στο Χαλ Σίτι. 11 ματς έχει η Τσάμπιονσιπ με τα Νότιγχαμ Φόρεστ - Λιντς και Μπρίστολ Σϊτι - Άστον Βίλα να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με το δεξί κερδίζοντας με 3-0 στο "Ανοέτα" τη Σοσιεδάδ και απόψε φιλοξενεί τη Θέλτα, η οποία δεν έχει πλέον τον Νολίτο στη σύνθεσή της, στο "Μπερναμπέου". Η Λεγκανές έκανε την μεγάλη έκπληξη και νίκησε μέσα στην έδρα της Θέλτα, οπότε η Ατλέτικο πάει ψιλιασμένη να παίξει εναντίον της. Εϊμπάρ - Βαλένθια και Οσασούνα - Σοσιεδάδ τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας.

Δύο ματσάρες έχει απόψε για το Καμπιονάτο. Θα είναι για άλλη μια φορά πρωταθλήτρια η Γιουβέντους στην Ιταλία; Μπορεί να έφυγε ο Πογκμπά, όμως η "μεγάλη κυρία" ενισχύθηκε σημαντικά κι απόψε καλείται να περάσει από το "Ολίμπικο" με αντίπαλο τη Λάτσιο. Το μεγάλο ντέρμπι όμως της βραδιάς διεξάγεται στο "Σαν Πάολο", όπου η αποδυναμωμένη κατά πολλούς Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν που θέλει να γυρίσει σελίδα με τον Μοντέλα στον πάγκο της. Ο Μπάκα έκανε χατ-τρικ με το καλημέρα και φέρεται να είναι αυτός που θα οδηγήσει τους "ροσονέρι" στη σεζόν 2016-17.

Στη Ligue 1 έχει έξι αναμετρήσεις χωρίς το μεγάλο ντέρμπι. Τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια από στοιχηματική άποψη είναι τα Ντιζόν - Λυών, Μονπελιέ - Ρεν, Νανσί - Γκινκάμπ και Νις - Λιλ. Καέν - Μπαστιά και Μετς - Ανζέρ τα υπόλοιπα δύο.

Από τα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζουν το Ακίσασπορ - Γαλατασαράι στην Τουρκία, το Ζενίτ - Άμκαρ στη Ρωσία, το Νασιονάλ Μαδέιρα - Μπενφίκα στην Πορτογαλία και το Στουρμ Γκρατς - Άλταχ στην Αυστρία.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.