Betmasters.gr: Φτάσανε στην πηγή, θα πιουν νερό;

Σήμερα οι πρώτοι 5 των ομίλων


Απόψε ρίχνονται στη μάχη τα ζευγάρια των playoffs του Champions League. Τα πρώτα ματς δημιούργησαν αρκετά φαβορί και είναι αλήθεια πως κάποιες ομάδες είναι με το 1,5 πόδι στους ομίλους. Το πιο αμφίρροπο και παράλληλα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι το Ρόμα - Πόρτο, καθώς η αναμέτρηση του "Ντραγκάο" έληξε 1-1 και άφησε ορθάνοιχτους λογαριασμούς. Στο άλλο δυνατό ζευγάρι η Μονακό πήρε τεράστιο διπλό με 2-1 στο "Μαδριγάλ" και η Βιγιαρεάλ πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Ο Ρότζερς φαίνεται ότι πάει τη Σέλτικ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού το 5-2 αφήνει απειροελάχιστες ελπίδες στους Ισραηλινούς της Μπερ Σεβά. Η Λέγκια Βαρσοβίας επίσης έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με την Ντάνταλκ, καθώς κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας και στην Πολωνία είναι σχεδόν αδύνατον να χάσει με τέτοια διαφορά. Τέλος, η Λουντογκόρετς με το 2-0 στη Βουλγαρία επί της Βικτόρια Πλζεν έχει το πάνω χέρι, ωστόσο οι Τσέχοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Το νόμιμο στοίχημα online δεν σταματάει εδώ για σήμερα. Εκτός από Champions League έχουμε και 2 κύπελλα για συντροφιά. Για το Λιγκ Καπ Αγγλίας διεξάγονται 20 αναμετρήσεις εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα Τσέλσι - Μπρίστολ Ρόβερς, Μπέρτον - Λίβερπουλ, Έβερτον - Γέοβιλ και Κρίσταλ Πάλας - Μπλάκπουλ. Στο γαλλικό κύπελλο παίζουν 6 ζευγάρια και μεγάλη σφαγή θα γίνει στα Οσέρ - Στρασμπούργκ, Σοσό - Μπρεστ, Κλερμόν - Κρετέιγ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.