Betmasters.gr: Δύο Σούπερ Καπ και Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Τρεις ντερμπάρες στα μέσα Αυγούστου.


Δεν πάει να είναι κατακαλόκαιρο, τα παιχνίδια στη γηραιά ήπειρο δεν σταματούν. Για την ακρίβεια, τώρα αρχίζουν. 

Μετά το δυναμικό χθεσινό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, σήμερα έχει 2 αναμετρήσεις εκ των οποίων εννοείται πως ξεχωρίζει το σούπερ ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ στο Έμιρεϊτς. Στο άλλο ματς της ημέρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρμουθ μετά την κατάκτηση του Τσάριτι Σιλντ.

Δύο Σούπερ Καπ διεξάγονται απόψε και είναι λογικό να στραφεί το ενδιαφέρον σε αυτά, πόσο μάλλον όταν πρόκειτα για τους πρώτους τίτλους της χρονιάς σε Ισπανία και Γερμανία. Η Μπάγερν με τον Χούμελς πια στο ρόστερ της και τον Αντζελότι στο τιμόνι της αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον (άσωτο υιό) Μάριο Γκέτσε δίπλα στον φιλαράκο του τον Μάρκο Ρόις. Στην Ισπανία η Σεβίλλη ως φιναλίστ του κυπέλλου θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μια φορά τον τίτλο από τη Μπαρτσελόνα που μοιάζει ταλαιπωρημένη τουλάχιστον προς το παρόν,, μιας και το ξανθό μαλλί του Μέσι δεν της έφερε γούρι κι έχασε σε φιλικό προετοιμασίας με 4-0 από τη Λίβερπουλ.

Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζονται κανονικά. Στο Championat σήμερα είναι η σειρά της Λυών να παίξει στην έδρα της Νανσί. Τα άλλα 2 ματς Νις - Ρεν και Μαρσέιγ - Τουλούζ. Στην Eredivisie ξεχωρίζει το ντέρμπι της PSV με τη Άλκμααρ, ενώ στην Τσάμπιονσιπ το μοναδικό ματς για σήμερα είναι το Κάρντιφ - ΚΠΡ. Σημαντικό και "ηχηρό" από άποψη ονομάτων είναι το ντέρμπι της Στουρμ Γκρατς με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία, ενώ στη Δανία η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μπρόντμπι. φιλοξενεί την Σοντερίσκε. Σε όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος μπορείτε να βρείτε αποδόσεις για τα παραπάνω παιχνίδια.

Σπουδαία η μέρα σήμερα για τους Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ελληνικές συμμετοχές έχουμε σε Μαραθώνιο γυναικών, συγχρονισμένη κολύμβηση και ιστιοπλοΐα, ενώ φυσικά ξεχωρίζει ο τελικός των 100μ. ανδρών στις 04:25 τα ξημερώματα με τα αίματα ανάμεσα στους κορυφαίους σπρίντερ να έχουν ανάψει έπειτα από διαδοχικές δηλώσεις. Στις 20:15 οι ΗΠΑ αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν τη Γαλλία, ίσως την ομάδα που μπορεί να τις κοντράρει περισσότερο από κάθε άλλη, ενώ τα άλλα δύο ματς είναι τα Σερβία - Κίνα και Αυστραλία - Βενεζουέλα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.