Betmasters.gr :Πρεμιέρες σε Γαλλία και Πορτογαλία

"Χειμωνιάζει" για τα καλά στην Ευρώπη


"Χειμερινό" αρχίζει να θυμίζει σιγά σιγά το κλίμα στην Ευρώπη. Όχι φυσικά από θέμα θερμοκρασίας αλλά όσον αφορά στα πρωταθλήματα που το ένα ξεκινάει μετά από το άλλο. 

Αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά της Ligue 1 και της Primeira Liga. Η Παρί πλέον υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι φιλοξενείται από τη Μπαστιά και η Μονακό υποδέχεται την Γκινκάμπ. Στη δε Ιβηρική χερσόνησο η Πόρτο αντιμετωπίζει τη Ρίο Άβε εκτός έδρας. Για την Eredivisie, που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Χέρενφεν υποδέχεται την Ουτρέχτη.

Στην Τσάμπιονσιπ το ένα και μοναδικό σημερινό παιχνίδι είναι αυτό της Μπράιτον με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Από τις υπόλοιπες μικρές κατηγορίες της "γηραιάς ηπείρου" θα μας απασχολήσει η Ligue 2 με 8 αναμετρήσεις. Το κύπελλο Ιταλίας σοβαρεύει όλο και περισσότερο. Παραδείγματος χάριν, σήμερα παίζουν Τζένοα - Λέτσε και Παλέρμο - Μπάρι. Είναι φυσιολογικό να "παραγκωνίζονται" πια τα πρωταθλήματα της σκανδιναβικής χερσονήσου, αφού έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο ποιοτικά παιχνίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν τα προγνωστικά για την Allsvenskan, τη Veikkausliga και την Tippeligaen από εδώ και στο εξής.

Τέλος, όπως κάθε μέρα μέχρι και τις 21 Αυγούστου, έχουμε και Ολυμπιακούς αγώνες. Το ελληνικό στοιχείο είναι και πάλι έντονο. Για την ακρίβεια Έλληνες αθλητές έχουμε σε επίπεδο προκριματικών σε έπταθλο, άρση βαρών, σκοποβολή, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα. Οι τελικοί είναι δύο, αυτός του στίβου στα 10.000μ. γυναικών με την Αλεξία Πάππας και στα 20.000μ. βάδην ανδρών με τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ. Στο μπάσκετ όλα τα λεφτά είναι το ΗΠΑ - Σερβία στις 20:15. Η team USA είδε κι έπαθε για να κερδίσει τους Αυστραλούς και οι Σέρβοι έχασαν στο τέλος από τους Γάλλους, οπότε το σημερινό έχει αρκετά μεγάλη σημασία όσον αφορά στην κατάταξη των ομάδων.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.