Σήμερα η τελετή λήξης 3ου Σεμιναρίου Διεύθυνσης και Χορωδιακού Τραγουδιού

Σήμερα η τελετή λήξης 3ου Σεμιναρίου Διεύθυνσης και Χορωδιακού Τραγουδιού


Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή οι εργασίες του 3ου Σεμιναρίου Διεύθυνσης και Χορωδιακού Τραγουδιού που διεξάγεται από τη Δευτέρα στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης υπό την αιγίδα της Χορωδίας Animato και του Κέντρου Μουσικής Εκπαίδευσης και Πράξης Βορείου Αιγαίου. Το σεμινάριο, στο οποίο δίδαξε για τρίτη συνεχομένη χρονιά η καθηγήτρια του St. Olaf College (ΗΠΑ) Dr. Therees Hibbard, παρακολούθησαν φέτος 45 άτομα, χορωδοί και μαέστροι από Μυτιλήνη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χίο, Καλαμάτα και Κύπρο.  

Το σεμινάριο θα κλείσει με μία ανοιχτή για το κοινό συναυλία στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης την Παρασκευή στις 20:00. 


Στη συναυλία αυτή θα ακουστούν χορωδιακά έργα συνθετών όπως Billings, Arbeau, Viadana, Handel και Mozart αλλά και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο. Τη χορωδία, που αποτελείται από μέλη της Χορωδίας Animato και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, θα διευθύνουν οι επιμορφούμενοι μαέστροι: Ανδρίτσου Σοφία, Βασιλειάδου Αντωνία, Βερβέρης Αντώνης, Ζήρος Θανάσης, Κούτιγκ Έλσα, Κυπριανού Ελένη, Λαγκαδινού Νεκταρία, Μαρτάκη Κατερίνα, Μυρογογιάννης-Κούκος Νίκος, Παπιδά Μαρία και Σιαμέτης Βλαδίμηρος υπό τη συνοδεία της Νίκης Κεραμέκη στο πιάνο.