29 ομάδες συμμετείχαν στο 2ο Τουρνουά Beach Volley, που οργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λέσβου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά BEACH VOLLEY, που διεξήχθη την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στο γήπεδο της Δημοτικής Πλαζ, στην περιοχή «Τσαμάκια», από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λέσβου και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού.


Η ανταπόκριση παικτών και θεατών ήταν μεγάλη, ενώ συνολικά 29 ομάδες (11 μικτές και 18 ανδρικές). Στην κατηγορία ανδρών, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Σταύρου Κιουλάφα & Στρατή Σωτηράκη, με δεύτερη την ομάδα των Γιάννη Αφεντούλη & Τζίμη Βλαστέλλη. Στο μικτό, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αγγελικής Βουβούλη και του Γιάννη Χιωτέλλη, με δεύτερη την ομάδα της Νάντιας Κατσιάνου και του Μαρίνου Κουκώνη.

Μετά την εξαιρετική ανταπόκριση, που είχε και φέτος το Τουρνουά BEACH VOLLEY, καθιερώνεται ως αθλητικός θεσμός νεολαίας και τα επόμενα χρόνια.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, που από την πρώτη στιγμή, στήριξε ποικιλοτρόπως την προσπάθεια αυτή, τους χορηγούς του Τουρνουά: Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε., MODS, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, BARRIO, PLAZ IN THE CITY και OVS.


Επίσης, ευχαριστεί για την βοήθεια που προσέφεραν: την Αντιδήμαρχο Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, τον Στρατή Μυρογιάννη και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Λέσβου, την Ομάδα Άθλησης των Σάββα Τσερτσέλη & Σωκράτη Γιακουμή, καθώς όλους όσοι βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο, τους θεατές που αγκάλιασαν το Τουρνουά για ακόμη μια χρονιά και τους αθλητές που αγωνίστηκαν