Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η γιορτή εθελοντισμού στο Αμπελικό από την ‘’Άμπελο’’

Το Σάββατο 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 12η γιορτή εθελοντισμού με την παρουσία αρκετού κόσμου.


Τη γιορτή εθελοντισμού τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Βορείου Αιγαίου κ.Βαλσαμίδης Θεόδωρος και κ.Κύτελης Ευστράτιος, οι Αντιδήμαρχοι Λέσβου κ.Αντωνέλλη Αναστασία, κ.Καρασάββας Νίκος και κ.Ιωσηφέλλη Αθηνά, καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου κ.Σαραντινού Αγγελική και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης κ.Μπαμπάκος Νικόλαος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος τιμήθηκαν από την ‘’Αμπελο’’ και από τη Σ.Ε.Π.Υ.Ν.Ο.Λ. πρόσωπα για την προσφορά στο εθελοντισμό που σχετίζονται με την πολιτική προστασία του νησιού μας.

Ο κόσμος, που γέμισε το αθλητικό κέντρο, διασκέδασε με την ορχήστρα του Γιώργου Αδαμπαντά και αρκετοί τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα όπως κλιματιστικό, τηλεόραση 40’’, laptop, tablet, ασφάλεια αυτοκινήτου και 70 άλλα δώρα. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή εθελοντισμού, τους χορηγούς και εύχεται να έχουμε υγεία ώστε Θεού θέλοντος να ανταμώσουμε και του χρόνου όλοι μαζί.

ΦΩΤΟ εθελόντρια Πελαγία Μαλαμά!