Η Λέσβος Top Story This Week στο Discover Greece

Η μούσα του Αιγαίου καλωσορίζει το κοινό στη συναρπαστική της μελωδία!


Το Discover Greece, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, φιλοξενεί για μια ακόμα φορά τη Λέσβο στην κεντρική του σελίδα και μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μελωδικό νησί.

Με τίτλο «Λέσβος, μια αιγαιοπελαγίτικη συμφωνία», το Discovergreece.com μας ξεναγεί μέσα από το Top Story στο νησί που συνθέτει με μοναδικό τρόπο τη δική του ξεχωριστή μελωδία. Μια μελωδία που πηγάζει από το συναρπαστικό φυσικό τοπίο της Λέσβου, την παράδοση της και τη μοναδικότητα των ανθρώπων που κατοικούν στον τόπο της.

Το νέο ειδικό ψηφιακό αφιέρωμα της Λέσβου εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών προώθησης του προορισμού που υλοποιεί η Marketing Greece, με στόχο την προβολή του νησιού στο ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό κοινό. Αναπτύσσοντας μια πολυεπίπεδη ψηφιακή καμπάνια, που διατηρεί σταθερή την παρουσία του προορισμού στο Discovergreece.com, η Marketing Greece ενισχύει περαιτέρω την προβολή της Λέσβου με στοχευμένη ψηφιακή διαφήμιση και  social media campaign στην κοινότητα μελών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Discover Greece, που ξεπερνά πλέον το 1.000.000 fans.

Παράλληλα, με στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη της Λέσβου και για την επόμενη τουριστική περίοδο, η Marketing Greece έχει ήδη πραγματοποιήσει γυρίσματα στο νησί για τις ανάγκες τριών (3) video του προορισμού. Τα video θα παρουσιαστούν σύντομα και θα αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης και προβολής του προορισμού για το έτος 2017.