OXY CLUB FRIDAY: Electro & Progressive House with dj Argiris Mitsellis #FR 29/07 (Μολυβος-Πέτρα Λέσβου)

Αυτήν την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο OXY CLUB διασκεδάζουμε με τoν Αργυρή Μητσελη


Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, δίνουμε όλοι ραντεβού στο «OXY CLUB» για να υποδεχτούμε τoν Αργυρή Μητσελη σε μια υπέροχη νύχτα... ενός καλοκαιριού που όλοι την έχουμε ανάγκη!



Αργυρής Μητσελης

Ξεκίνησε την ενασχόληση του στο χώρο σε ηλικία 15 ετών, παίζοντας μουσική σε cafe, bar, club στην πόλη της Μυτιλήνης και παράλληλα ξεκινάει τα πρώτα του βήματα και στον χώρο του ραδιοφώνου. Εργάστηκε σε πολλά τοπικά ραδιόφωνα του νησιού, και τον Σεπτέμβριο του 1993 δημιούργησε τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό με την επωνυμία "Hot Fm''. Στις αρχές της περασμένης δεκαετίας συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του δίνοντας ένα δυναμικό στυλ και έχοντας ένα δυνατό brand name με τίτλο ''Mytilene Radio Dee Jay 95.7".

Στις δεκαετίες του '90 και του '00 εμφανίζεται συχνά ως guest σε club του νησιού και όχι μόνο, αφού σε αυτό το διάστημα έχει κάνει την εμφάνιση του σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Ο ήχος του είναι πολύ εμπορικός (παίζοντας mainstream house).

Στο πέρασμα της δεκαετίας που διανύουμε βάση την τάση της εποχής σε παγκόσμιο επίπεδο, και "μυημένος" από την EDM μουσική, το κάθε set του είναι πολύ δυνατό και πολύ φρέσκο (Electro & Progressive House).

Τον Μάιο του 2012 ξεκινάει τη συνεργασία του με τον best 981, και στις 10 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του σταθμού, όπου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Από τη αρχή του 2014 συνεχίζει με ένα νέο concept με τίτλο "Dj Mix". Ένα ωριαίο εβδομαδιαίο set, που ακούγεται από 12 Fm ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, και έχοντας στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς ο αριθμός αυτός να διπλασιαστεί.

http://www.argirismitsellis.com/
http://www.facebook.com/argirismitsellis
http://www.soundcloud.com/argirismitsellis
Beatport: http://dj.beatport.com/argirismitsellis
Google: https://plus.google.com/+ArgirisMitsellis
Twitter: https://www.twitter.com/mitsellis
Instagram: http://www.instagram.com/argirismitsellis

Warm up :

ANTONY PL (Resident DJ of OXY Club)

ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΩΡΑ: 22:00…..

Είσοδος με ποτό: 5€

SHOTS 1€, SUBMARINES 2€

Extras: Sexy OXY dancers will dance the night away

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034


e-mail: vip@oxy-club.gr

Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos






Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.


Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.