Και επίσημα Γιώργος Βαζακας στην Καλλονή- Ξεκινά ο σχεδιασμός για την Football league

Ο Νίκος Μιχαλάκης κατέληξε στον προπονητή, που όπως ο ίδιος ανέφερε, θα του παραδώσει τα κλειδιά, για να δημιουργήσει την νέα ομάδα της Καλλονής τα επόμενα χρόνια.


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μετά την δύσκολη περίπτωση που είχε να αντιμετωπίσει με τον Αλέκο Βοσνιάδη, έστρεψε την προσοχή του σε άλλες προσιτές περιπτώσεις προπονητών και ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει  στο τραπέζι ήταν του Γιώργου Βαζάκα, τον οποίο μάλιστα είχαν προσεγγίσει άλλες ομάδες, μεταξύ αυτών και τα Χανιά, που τον ήθελαν στην δύναμή τους, αλλά ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός προτίμησε την Λέσβο και την Καλλονή, που απέκτησε όνομα και φήμη στην Σούπερ Λίγκα και με τις καλύτερες προοπτικές έρχεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Γ. Βαζάκας ηρθε στο νησί για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, είχε συνάντηση με τον Ν. Μιχαλάκη και τον Πρ. Καρτάλη σε θέματα σχεδιασμού και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο Γ. Βαζάκας έχει πλούσιο βιογραφικό στον χώρο, αφού έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της χώρας.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα.

Λίγα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας μας

Ο Γιώργος Βαζάκας γεννήθηκε στα Γρεβενά την 1η Ιουνίου του 1960. Το προπονητικό του ντεμπούτο το έκανε στον Ορέστη Ορεστιάδας το 1994. Στην πλούσια προπονητική του πορεία έχει καθήσει στον πάγκο 23 συνολικά ομάδων (Superleague και Football League) με τελευταίο του σταθμό τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.