Οι επιχειρηματίες Ν. Κοκλωνης-Γ. Καραβατακης στο νέο club MOTEL boutique club στην Μυτιλήνη (pics,vid)

Το λένε MOTEL boutique club και έρχεται να αλλάξει τη νυχτερινή μας διασκέδαση!

Το μεγαλύτερο Club στην Μυτιλήνη είναι από την Παρασκευή γεγονός.

Την Παρασκευή στο μεγάλο grant opening αλλά και το Σάββατο βρέθηκαν και δυο επιχειρηματίες ο Μυτιληνιός Γιώργος Καραβατακης και ο Πειραιώτης Νίκος Κοκλωνης μαζί με τους αμέσους συνεργάτες τους. Ο Γιώργος είχε στο πλάι του και την αδελφή του Μυρτώ.

Ο Νίκος Κοκλώνης,CEO & Chairman της Koklonis Group και ο Γιώργος Καραβατάκης, CEO & Chairman της Karavatakis Group βρέθηκαν στο opening του νέου club της προκυμαίας και διασκέδασαν με τις δυνατές μουσικές του Dj Ηλία Δεμερτζη και Γιαννη Καδη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τις 2 ημερες.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το lesvospost.com ο γνωστός επιχειρηματίας από την Μυτιλήνη Γ. Καραβατακης φέτος επένδυσε σε κάτι καινούριο στην νυχτερινή διασκέδαση της Μυτιλήνης.

Όπως μάθαμε αυτό είναι το Motel όπου σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του, τα αδέλφια Καραχαλια έφτιαξαν κάτι διαφορετικό και μοντέρνο στην Μυτιλήνη που δεν υπάρχει στο νησί μας αλλά γενικά και σε όλο το Βόρειο Αιγαίο.

Η νέα αυτή κίνηση του Γιώργου Καραβατακη πρόκειται να δώσει έναν άλλο αέρα και ζωντάνια στη νυχτερινή ζωή της πόλης, αφού αναμένεται να αποτελέσει τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης στη Μυτιλήνη.


Στην πιάτσα των Αθηνών και όχι μόνο ακούγεται ότι οι δυο μεγάλοι επιχειρηματίες Κοκλωνης-Καραβατακης θέλουν να μπουν για τα καλά στην Λέσβο και έχουν στα σκαριά διαφορές καινοτόμες ιδέες ώστε να γίνει το νησί μας ένα hot τουριστικό μέρος…. Αναμένουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα..

Το Motel θα φιλοξενεί συχνά καλλιτέχνες και DJs από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό και θα διοργανώνει πολλά events, parties και αξέχαστες φοιτητικές βραδιές.

O εσωτερικός χώρος έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, ιδιαίτερη διακόσμηση καθώς και πολύπλευρη προσωπικότητα.

Αν θες να γνωρίσεις τα πιο in μουτράκια, αν θες να χορέψεις και να εξυπηρετηθείς από το πιο φιλικό προσωπικό της πόλης τότε ο προορισμός σου πρέπει να είναι μονάχα ένας.


Μη χάνεις στιγμή από τα event και τα νέα του πατώντας like στην σελίδα MOTEL boutique club στο facebook
    
Οι δυο επιχειρηματίες μάλιστα επισημοποίησαν την συνεργασία τους με το Motel, με δυο live βίντεο στο προσωπικό τους προφίλ στο facebook