“Boys Night” ένα πάρτι που έγινε θεσμός, 1998-2016 Πλωμάρι Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Πριν 18 χρόνια, το 1998 δυο φίλοι από το Πλωμάρι και τη Δανία σκέφτηκαν να οργανώσουν ένα πάρτι που θα ήταν μόνο για άντρες, το ονόμασαν “Boys Night”, θυμίζει αρκετά τα μπάτσελορ πάρτι.


Μετά από όλα αυτά τα χρόνια το πάρτι αυτό έχει γίνει θεσμός για πολλούς Σκανδιναβούς και άλλων εθνικοτήτων τουριστών και Πλωμαριτών και ο κύκλος διευρύνεται κάθε καλοκαίρι.

Το “Boys Night” ξεκίνησε από τον Δανό λάτρη του Πλωμαρίου, Michael Harding Kristensen και τον Πλωμαρίτη, Μιχάλη Καπάνταη, με τη σκέψη να βγουν να πιουν και να τραγουδήσουν όλοι μαζί. Στο όχι και τόσο μακρινό 1998 το πάρτι που σκέφτηκαν απευθυνόταν σε μια παρέα που θα αποτελούνταν μόνο από άντρες που θα διασκέδαζαν από το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το πρόγραμμα δεν είναι πάντα το ίδιο, αλλά συνήθως περιείχε βόλτες με τα τουριστικά καΐκια του Πλωμαρίου με συνοδεία μουσικής, τραπέζια σε καφενεία και ουζερί του Πλωμαρίου, βόλτες-ξενάγηση στα χωριά της περιοχής μας και συνήθως το κλείσιμο γινόταν σε club ή σε bar ή και σε ταβέρνες με ζωντανή μουσική. Τα πρώτα χρόνια το πρόγραμμα περιλάμβανε και beach volley στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου.

Μετά από 18 χρόνια στα Boys Nights, τα παλιά μέλη της παρέας πλέον φέρνουν και τους γιους τους και είναι μια μικρή αφορμή να έρχονται τακτικά στο Πλωμάρι, αλλά και να φέρνουν και φίλους.

Το “Boys Night 2016” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων, άλλωστε όπως μας τόνισε ο Michael Harding Kristensen, το Boys Night δεν είναι κλειστό club και όλοι όσοι θέλουν να διασκεδάσουν παρέα είναι ευπρόσδεκτοι.

Οι φωτογραφίες είναι από το φετινό Boys Night που τελευταίο σταθμό είχε την Ταβέρνα “Μαμά Κατερίνα” στο Αμμουδέλι.


Πηγη plomarinews.gr