Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης


Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για  ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Χθες (13-07-2016) το απόγευμα, συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο, των επιβατών πτήσης με προορισμό την Αθήνα, ο 28χρονος δήλωσε ψευδή στοιχεία, επιδεικνύοντας στους αστυνομικούς  ένα δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας, το οποίο όπως διακριβώθηκε, άνηκε σε άλλο πρόσωπο.

Το έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη -2-ατόμων για  διάφορα αδικήματα, στη Μυτιλήνη

Χθες (13-07-2016) το απόγευμα, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Κονγκό, ηλικίας 30 και 33 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, ψευδή ανωμοτί και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τον καθιερωμένο αστυνομικό έλεγχο, των επιβατών πτήσης με προορισμό τη Βιέννη, η 30χρονη και η 33χρονη δήλωσαν ψευδή στοιχεία, επιδεικνύοντας διαβατήρια αλλοδαπών Αρχών, για τα οποία διακριβώθηκε, ότι το ένα ήταν πλαστό, ενώ το δεύτερο άνηκε σε άλλο πρόσωπο.


Τα διαβατήρια κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο  διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.