Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς

Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς


Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κ. Αναστασία Αντωνέλη, ανακοινώνει ότι στην ιστοσελίδα http://lesvos.aitiseispoliton.gr , έχουν αναρτηθεί οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης των αιτήσεων για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας,  με φθίνουσα σειρά, κατόπιν των αιτήσεων που κατατεθήκαν ηλεκτρονικά.

Παρακαλούνται οι γονείς τα τέκνα των οποίων βρίσκονται στον Πίνακα Επιτυχόντων να στείλουν όλα τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά σε κλειστό φάκελο έως και 25/7/2016 (σύμφωνα με τη σφραγίδα ταχυδρομείου) στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ»-Αγ. Ειρήνης 10, Μυτιλήνη, 81100- Με την ένδειξη «ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ 2016-2017».

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά περίπτωση (ανάλογα με τα δηλωθέντα στις αιτήσεις τους) καταγράφονται αναλυτικά στην ενότητα «Πληροφορίες», της ίδιας εφαρμογής.
Αφού γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα αναρτηθούν και οι οριστικοί πίνακες κατάταξης.
Οι πίνακες επιλαχόντων έχουν καταρτιστεί με φθίνουσα σειρά και επομένως εφόσον διαπιστωθεί ανακολουθία στα δηλωθέντα στην αίτηση με τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά από όσους βρίσκονται στον Πίνακα Επιτυχόντων, θα κληθούν οι γονείς από τον Πίνακα Επιλαχόντων, με σειρά κατάταξης, (όπως απεικονίζεται στους ανηρτημένους πίνακες) να προσκομίσουν με τη σειρά τους τα δικαιολογητικά.

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών εφόσον υπάρξουν κενά στους σταθμούς μετά την επιλογή των νηπίων γίνεται αναπλήρωση από τις επιλαχούσες αιτήσεις που έχουν κατατεθεί.

Η κ. Αντωνέλη δήλωσε σχετικά: «κατ’ αρχήν ευχαριστούμε τους γονείς που συμμετείχαν στην για πρώτη φορά αποδεδειγμένα αδιάβλητη εφαρμοζόμενη από τον Δήμο μας διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας- θυμίζω ότι είμαστε  ο τρίτος Δήμος Πανελλαδικά που εφαρμόζει το εν λόγω σύστημα.

Για άλλη μια φορά οι αιτήσεις των γονέων, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αποδεικνύοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των γονέων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Στόχος μας και εφέτος είναι να ικανοποιήσουμε μέχρι τέλος Οκτωβρίου όλες τις αιτήσεις των εργαζομένων γονέων, τουλάχιστον, αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες ( Οικογενειακή και Επαγγελματική εναρμόνιση, εγγραφές σε νηπιαγωγεία κ.λ.π.).»