Πληροφοριακό υλικό στην Τουρκική γλώσσα σε Επιμελητήρια της Τουρκίας από επιμελητήριο και Φορέας Τουρισμού Μολύβου

Πληροφοριακό υλικό στην Τουρκική γλώσσα


Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου και με κοινό σκοπό και προσπάθεια,  την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Λέσβου,  έχουν προβεί στην αποστολή πληροφοριακού υλικού( freepress) στην Τουρκική γλώσσα σε επιλεγμένα Επιμελητήρια της Τουρκίας ( Αϊβαλί, Προύσα, Τσανάκκαλε, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Αδραμύττιο, Μάνισα, Πέργαμο, κ.λπ.)

Ένας ολοκληρωμένος τουριστικός οδηγός της Λέσβου, με πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστεί ο επισκέπτης, καθώς για τα πολιτιστικά, μουσικά, εικαστικά και αθλητικά δρώμενα  του νησιού και αναφέρεται στις κάθετες αγορές πάνω στις οποίες στηρίζεται η ταυτότητα της Λέσβου. (Πολιτισμός και Ιστορία, Γαστρονομία, Περιπατητικός και Ποδηλατικός τουρισμός, Θρησκευτικός τουρισμός, Παρατήρηση πουλιών, Ευεξία, Γάμος,  κ.α. )

Το ίδιο έντυπο έχει σταλεί επίσης και σε ηλεκτρονική μορφή www.theotheraegean.com/2016/05/26/toa-freepress-2016-tr/  έτσι ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη γνωριμία με το νησί της Λέσβου και για να χρησιμοποιηθεί ως υλικό στις εκδόσεις των αντίστοιχων Επιμελητηρίων της Τουρκίας.

Την έκδοση καθώς και την προώθηση του Free Press 2016 στην Τουρκία στηρίζουν οι Γεωγραφικοί Φορείς και Σύλλογοι, Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής  Ερεσού
Σύλλογος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων Γέρας, Σύλλογος Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Καλλονής, Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου, Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου που έχουν συστήσει το συντονιστικό όργανο φορέων σε συνεργασία με τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου κάτω από την ομπρέλα του Lesvos The other Aegean.

Την αποστολή του υλικού συνοδεύει επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου με κάλεσμα για φιλοξενία και γνωριμία με την μοναδική ομορφιά του τόπου.


Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί τον Πρόεδρο και το συμβούλιο του  Επιμελητήριου Λέσβου,  καθώς και τους γεωγραφικούς φορείς για την πολύτιμη βοήθεια και την συνεργασία τους.