betmasters.gr: ΠΣΚ με βόρειους και Βραζιλία

Ένα χαρακτηριστικό καλοκαιρινό τριήμερο είναι αυτό το οποίο διανύουμε. Τι σημαίνει "χαρακτηριστικό καλοκαιρινό τριήμερο"; Μα φυσικά, αγώνες από τη Βόρεια Ευρώπη και τη Βραζιλία, τα δύο μέρη σε όλο τον κόσμο που αυτή τη στιγμή παίζεται μπάλα (κ μας ενδιαφέρουν κιόλας).


Τα προγνωστικα γίνονται πιο δύσκολα, καθώς δεν μπορούμε να έχουμε προσωπική άποψη για όλες τις ομάδες, όπως θα είχαμε στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά σίγουρα υπάρχει εμπειρία και σύνεση, ώστε οι Tipster μας να σας δίνουν πάντα τις καλύτερες προτάσεις!

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα Δανίας, με τα παιχνίδια Βίμποργκ - Νόρτζελαντ και Οντένσε - Σίλκεμποργκ. Και φυσικά η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με άλλα πέντε παιχνίδια μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Φουλ αγωνιστική στη Νορβηγία, με το μεγαλύτερο μέρος να διεξάγεται την Κυριακή (5 ματς), άλλα δύο παιχνίδια το Σάββατο και φυσικά το Βαλερένγκα - Σόγκνταλ σήμερα. Η πρωτοπόρος Ρόζενμποργκ παίζει στην έδρα της Άλεσουντ και η δεύτερη Όντ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόντο Γκλιμτ.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο διεξάγεται και η 17η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος, ενώ στο τριήμερο που μας έρχεται θα ολοκληρωθεί και η 14η αγωνιστική στην Allsvenskan Σουηδίας. Μάλιστα, στη Σουηδία διεξάγονται και δύο μεγάλα ντέρμπι. Πρόκειται για τα Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ και ΑΪΚ - Μάλμε, που αμφότερα θα γίνουν το Σάββατο.

Πέρα από τον Ατλαντικό, στο Campeonato Brazileiro και την Brazil Serie A, διεξάγονται η 15η και 16η αγωνιστική αντίστοιχα. Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα Βραζιλίας είναι τα Φλουμινένσε - Κρουζέιρο, Κορίνθιανς - Σάο Πάολο και Ιντερνασιονάλ - Παλμέιρας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.