betmasters.gr: Euro 2016: Γαλλία - Ισλανδία

Δια πυρός και σιδήρου έφτασαν οι δύο ομάδες ως εδώ. Για τη Γαλλία περιμέναμε όλοι να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, ενώ λίγοι ήταν αυτοί που ανέμεναν οτι η Ισλανδία θα καταφέρει να περάσει στους οκτώ.


Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και είναι οι Γάλλοι, αλλά και η Αγγλία φαβορί ήταν κόντρα στην Ισλανδία και η Πορτογαλία το ίδιο, αλλά καμία δεν κατάφερε να την κερδίσει ως τώρα. Το πάθος που δείχνουν οι "ψαράδες" είναι παροιμιώδες. Η πορεία τους έως τώρα δεν είναι απλά ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, αλλά εθνική υπόθεση, αφού οι πολίτες της Ισλανδίας δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από το Euro. Τα προγνωστικά λένε Γαλλία, αλλά είπαμε, μπορεί να υπάρξουν και παγίδες στο συγκεκριμένο ματς.

Δυσκολεύτηκε πολύ η Γαλλία κόντρα στην Ιρλανδία, αλλά τελικά χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Γκριεζμάν, Ζιρού, πήρε την πρόκριση. Ούτε στον όμιλο δεν ήταν καλή, αφού, τόσο την Αλβανία, όσο και τη Ρουμανία τις κέρδισε στο όριο, ενώ έφερε Χ σε ένα αδιάφορο ματς με την Ελβετία. Όλοι περίμεναν οτι ο Γκριεζμάν θα είναι ο πρωταγωνιστής της ομάδας, αλλά αυτός που έχει κλέψει την παράσταση ως τώρα είναι ο Ντμίτρι Παγέ. Ο άσος της Γουέστ Χαμ βγάζει φρεσκάδα, ταλέντο και ταχυδύναμη. Προσωπικά, εκτιμώ πως είναι ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά ως τώρα. Ο Ντεσάν θα πάει το ματς όπως όλα μέχρι τώρα. Δεν πρόκειται να πολυανοιχτεί και θα το πάει τσούκου τσούκου. Βέβαια, η πίεση από το γήπεδο θα είναι μεγάλη, καθώς οι Γάλλοι οπαδοί είναι εγωιστές και δεν μπορούν να δεχτούν πως κόντρα στην Ισλανδία, η ομάδα τους δεν θα παίξει επιθετικά. Εκεί είναι και η παγίδα, καθώς αν οι παίκτες υποκύψουν και ακολουθήσουν γρήγορο ρυθμό, τότε οι Ισλανδοί μπορούν να είναι επικίνδυνοι.

Η Ισλανδία έκανε τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, πετώντας έξω την Αγγλία. Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση, ενώ το σημαντικότερο είναι οτι η ομάδα αυτή έχει και την τύχη με το μέρος της. Βέβαια, η τύχη πάντα ευνοεί τους ισχυρούς και οι Ισλανδοί παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο, με ισορροπία σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Η εμπειρία τους προπονητή τους από αυτές τις διοργανώσεις είναι καταλυτική.

Πάρα πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου, πρέπει να είσαι τρελός για να πας να παίξεις το 1,40. Κοντά στο 4,50 το Χ και γύρω στο 10,00 το διπλό. Ούτε, Αχαρναϊκός - Γιουβέντους να έπαιζε δηλαδή. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μάχη.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.