betmasters.gr: Euro 2016: Γερμανία - Ιταλία

Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήταν οι δύο κύριοι σύμμαχοι των δυνάμεων του άξονα. Σήμερα η Γερμανία με την Ιταλία θα "πολεμήσουν" μεταξύ τους για μια θέση στους ημιτελικούς του Euro 2016.


Οι εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει αποδόσεις εδώ και καιρό, με φαβορί τη Γερμανία, χαμηλά την ισοπαλία και ισχυρό αουτσάιντερ την ομάδα του Κόντε.

Οι Γερμανία είναι ως τώρα η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της, ενώ ακόμη πιο εύκολα απέκλεισε τους Σλοβάκους στο πρώτο νοκ άουτ ματς. Βέβαια, έχει γίνει αντιληπτό από όλους, πως η "νασιονάλμανσάφτ" δεν είναι το ίδιο καλή με πριν από δυο χρόνια στο Μουντιάλ. Ο Λεβ προσπαθεί να κάνει μια ανανέωση, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, με στόχο να είναι έτοιμη η ομάδα του στο επόμενο Μουντιάλ. Όμως και πάλι έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Νόιερ, Χούμελς, Οζίλ, Μίλερ, Ντράξλερ κ.α. Η απουσία του Ρόις είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, ενώ εντελώς διαφορετική θα ηταν η ομάδα με τον Γκουντογάν στο κέντρο. Ο Κεντίρα είναι φιλότιμος, αλλά δεν είναι μεγάλου επιιπέδου παίκτης. 

Το κακό για τον Λεβ είναι πως το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει η Ιταλία, δεν ταιριάζει καθόλου στην ομάδα του.

Η Ιταλία έχει κάνει αυτό που όλοι περίμεναν και δεν περίμεναν ταυτόχρονα. Οι περισσότεροι στις αναλύσεις τους πριν το Euro δεν έδιναν πολλές πιθανότητες διάκρισης στη συγκεκριμένη ομάδα του Κόντε. Όμως, όλοι, ήξεραν πως κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμήσει μια ομάδα, που η φανέλα της είναι ίσως η πιο βαριά από κάθε άλλης στην Ευρώπη. Η άμυνα της Γιουβέντους δεν αφήνει να πέσει ούτε κουνούπι στην περιοχή, ενώ τα χαφ τρέχουν ασταμάτητα και οι επιθετικοί είναι άκρως αποτελεσματικοί. Οι καθαρές νίκες επί του Βελγίου και της Ισπανίας, έδειξαν το τι μπορεί να κάνει η Ιταλία, στην καλή της μέρας. Ο Κόντε δεν έχει λόγο να αλλάξει τον αγωνιστικό του προσανατολισμό και θα περιμένει να επιτεθούν οι Γερμανοί, ώστε να τους "χτυπήσει" στην κόντρα.

Πραγματικά σπουδαίο ματς, σίγουρα το μεγαλύτερο ως τώρα στο τουρνουά και κατά πολλούς, "πρόωρος τελικός".

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.