betmasters.gr: Champions League: Σκανδιναβικό ντέρμπι στο Τρόντχαϊμ

Με επτά ματς ολοκληρώνονται σήμερα οι πρώτοι αγώνες του β' προκριματικού γύρου του Champions League.


Με διαφορά από το δεύτερο, το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι το Ρόζενμποργκ - Νόρκεπινγκ. 

Η πρώτη είναι μια σταθερή δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, παρότι τα τελευταία χρόνια δεν την βλέπουμε στους ομίλους των μεγάλων διοργανώσεων. Η δεύτερη, βρίσκεται μεν σε παρακμή, αλλά δεν παύει να έχει μια από τις πιο βαριές φανέλες του σουηδικού ποδοσφαίρου. Σκανδιναβικό ντέρμπι στο Τρόντχαϊμ λοιπόν και οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα έχουν βγάλει αποδόσεις με μεγάλο φαβορί τους γηπεδούχους.

Η περσινή έκπληξη των ομίλων του Champions League, η Αστάνα από το Καζαχστάν, δοκιμάζεται στο Βίλνιους κόντρα στη Ζαλγκίρις. Οι Καζάχοι θέλουν την πρόκριση, ώστε να δικαιολογήσουν την περσινή τους πορεία, η οποία εκτός από κύρος, τους προσέθεσε και πολλά εκατομμύρια στα ταμεία τους.

Η νέα μεγάλη δύναμη του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, η Λουντογκόρετς, αντιμετωπίζει την Μλάντοστ από την Ποντγκόριτσα, ενώ η Κοπεγχάγη είναι το φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την αδύναμη Κρουσέιντερς.

Η εκπρόσωπος της Αλβανίας, Παρτιζάν Τιράνων, αντιμετωπίζει την ουγγρική Φερεντσβάρος. Οι Μαγυάροι είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσέξουν πολύ, καθώς πάντα οι αλβανικές έδρες κρύβουν κινδύνους.

Ισορροπημένο ματς είναι το Ολύμπια Λιουμπλιάνας - Τρέντσιν, ενώ αμφίρροπο είναι και το Ντάνταλκ - Χαφναρφιόρντουρ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.