Μοναδική συνεργασία: Το Akanthus Summer Club Athens…μετακομίζει στην Plaz In The city Μυτιλήνης

Μια μοναδική συνεργασία για τα δεδομένα της Μυτιλήνης ξεκινά από αυτήν την Κυριακή 17/07 η Plaz In The city στα Τσαμάκια Μυτιλήνης.


Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες από αυτή την Κυριακή και για διάφορες ημέρες του καλοκαιριού το Akanthus Summer Club Athens μετακομίζει για μεγάλα event στην γνωστή και διάσημη Plaz της Μυτιλήνης

Αυτή την Κυριακή 17/07 ξεκινάει η συνεργασία ... με το Akanthus - Athens.!!!!!!!!! Η παραλιακή της Αθήνας θα μεταφέρεται ...... στην Plaz in the city σε διάσπαρτες μέρες του καλοκαιριού !!!!!!

Το Ακανθους δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια μας διασκεδάζει μοναδικά.

Το Club Ακάνθους αποτελεί συνώνυμο της επιτυχίας εδώ και πολλά χρόνια σε οποιονδήποτε από τους χώρους που στεγάστηκε δημιουργώντας για όλους τους θαμώνες τις απαραίτητες συνθήκες διασκέδασης για να ζήσουν νύχτες μοναδικές. Ο συνδυασμός μιας έμπειρης ομάδας συνεργατών μαζί με την διαμόρφωση των χώρων συμβατών με την εποχή αποτελούν τα εχέγγυα για να επισκεφθεί κάποιος το Ακάνθους Club και να διασκεδάσει.

Το club του Akanthus βρίσκεται σε έναν υπέροχο χώρο, πολύ καλόγουστο και με μοναδική θέα τη θάλασσα. Η διακόσμηση του συγκεκριμένου νυχτερινού μαγαζιού της παραλιακής είναι πολύ προσεγμένη και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα. Φυσικά, για τη μουσική του δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά, καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα από τα club της παραλιακής που φημίζεται για τα καταπληκτικά κομμάτια που παίζει και για τις μοναδικές συνεργασίες που έχει με τους πιο επιτυχημένους DJ’s. Έτσι, έχει φανατικούς θαμώνες που κάθε σεζόν δίνουν το παρόν σταθερά, καθώς ξέρουν πως στο club Ακανθους θα περάσουν καταπληκτικά το βράδυ τους με ωραία μουσική και καθαρά ποτά.

Αυτήν την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 και ωρα 23:00 η Plaz υποδέχεται το Akanthus Summer Club Athens με τον Resident dj του Akanthus Τάκη Ντοριζα

Όταν οι άλλοι είναι κλειστοί, υπολειτουργούν ή δεν έχουν κάποιο εξαίρετο προιόν να προσφέρουν στο κοινό η μια και μοναδική Plaz in the city έρχεται και κάνει τη διαφορά αποδεικνύοντας γιατί είναι το κουρφαίο summer club και το καλοκαίρι του 2016.


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com

More Info Κρατήσεις:

PLAz in the city
Ακτη Τσαμακια Μυτιλήνης
Τηλ: 697-4762665
Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



PLAz in the city

Συντονίσου στην πόλη σου και βρες το summer mood στην famous PLAz in the city, μόλις μερικά μέτρα από την προκυμαία, εκεί όπου και φέτος κυματίζει η γαλάζια σημαία!
Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ η plaz in the city είναι εδώ για να σας προσφέρει μία ανάσα δροσιάς μέσα στη πόλη..

Η plaz in the city, έρχεται ανανεωμένη, με νέο χώρο στην Πλαζ του ΕΟΤ, αλλά με την ίδια συνταγή επιτυχίας των τελευταίων ετών..

Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας το πρωί σε μία ξαπλώστρα, ή στον χώρο lounge cafe, μπορείτε να δοκιμάσετε από τα μαγευτικά σνακ μας κάνοντας συγχρόνως μία βουτιά στη θάλασσα.. Παράλληλα, μπορείτε να παίξετε beach volley και ρακέτες άνετα στον ήδη μεγάλο χώρο της παραλίας..

Νωρίς το βράδυ η Plaz , δίνει τη δικιά της πνοή στην διασκέδαση και ψυχαγωγία σας.. Από τις 21:00 μπορείτε να καθίσετε στο εστιατόριο μας, δοκιμάζοντας την ιδιαίτερη κουζίνα μας, από έναν μοναδικό κατάλογο, που συνδυάζει και τα παραδοσιακά προϊόντα Λέσβου, αλλά σας ταξιδεύει και σε γεύσεις από όλες τις περιοχές του πλανήτη…

Ο πελάτης μπορεί εξίσου με το εστιατόριο να απολαύσει τα ta premium μοναδικά ποτά μας h΅ ta δροσερά cocktail μας, με ολόφρεσκα φρούτα που ετοιμάζονται από τους ειδικούς barmen..

Μετά τη 01:00 δυνατή mainstream αλλά και ελληνική μουσική σας συντροφεύει στο ποτό σας, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα.

Η άψογη εξυπηρέτηση και η θετική ενέργεια του προσωπικού μας, η ποικιλία στη κουζίνα και στα cocktail , οι δυνατοί ήχοι το βράδυ είναι αυτά που θέλουμε να σας προσφέρουμε με μοναδική ανταμοιβή το χαμόγελο και την εκτίμηση που δίνεται σε εμάς ....!!!!!

Γιατί μη ξεχνάτε…η Plaz είναι η δροσιστική νότα του καλοκαιριού μέσα στη πόλη…

H  PLAz in the city, το απόλυτο στέκι σηματοδοτεί, για ακόμα μια χρονιά στην παραλία της δημόσιας ΠΛΑΖ Τσαμακια Μυτιλήνης, την έναρξη της θερινής περιόδου!

Ο χώρος μάλιστα έχει αλλάξει και μεταμορφώνεται  προς το καλύτερο, ενώ το μενού έχει και αυτό διαφοροποιηθεί και γίνεται πιο προσιτό με νέα καλοκαιρινά πιάτα.

Κάτω από το κάστρο και κυριολεκτικά πάνω στην άμμο, ίσως στο πιο ωραίο σημείο της πόλης. Σας υποδέχεται στον ανανεωμένο χώρο του, όπου και για φέτος προγραμματίζονται διάφορα events, και σας υπόσχεται ένα αξέχαστο καλοκαίρι με jazz, soul, lounge και funk μουσικές διαθέσεις.

Ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αποτελεί ένα στέκι για όλες τις ηλικίες.
Το Cocktail-bar της PLAz in the city είναι ανοιχτό όλη τη μέρα και μέχρι αργά το βράδυ και σε περιμένει με «πολύχρωμα» δροσιστικά cocktails που δεν θα βρεις αλλού…

More Info - Κρατήσεις:

PLAz in the city

Ακτη Τσαμακια Μυτιλήνης


Τηλ: 697-4762665

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com