Πειραιάς-Μεστά Χίου με το Νήσος Σάμος: 100 εισιτήρια την εβδομάδα με 19 ευρώ..η Μυτιλήνη στην απ’ έξω

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιά – Μεστά Χίου με το νέο Ε/Γ-Ο/Γ «Νήσος Σάμος» εγκαινιάζει η Η Hellenic Seaways με μοναδικές προσφορές γνωριμίας.


Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι παρόλο την κραυγή αγωνιάς για την κατάρρευση του τουρισμού η Μυτιλήνη μένει στην απ έξω σχετικά με την προσφορά γνωριμίας.

Να τονίσουμε ότι το νέο Νήσος Σάμος θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Μεστά Χίου-Μυτιλήνη-Λήμνος-Θεσσαλονίκη.

Kάθε εβδομάδα θα προσφέρονται 100 εισιτήρια για το δρομολόγιο Πειραιάς-Μεστά Χίου στην προνομιακή τιμή των 19 ευρώ, μέχρι εξαντλήσεως τους.

Επιπλέον, για το ίδιο δρομολόγιο με την κράτηση για δύο επιβάτες και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, θα προσφέρεται έκπτωση 50% στο ΙΧ.

Οι παραπάνω προσφορές για αγορές εισιτηρίων και ταξίδια ισχύουν μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Το νέο πλοίο Νήσος Σάμος, θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Μεστά Χίου-Μυτιλήνη-Λήμνος-Θεσσαλονίκη.

«Το Νήσος Σάμος, ένα πλοίο πλήρως ανακαινισμένο που θα παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως συμβαίνει με το σύνολο του στόλου της Hellenic Seaways, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ακτοπλοϊκή σύνδεση στο ΒΑ Αιγαίο, με σημαντικά οφέλη για τον τουρισμό, τις τοπικές κοινωνίες και την εθνική οικονομία, ενώ ενισχύονται και οι επιλογές προσέγγισης της Θεσσαλονίκης» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της εταιρείας:


«Η Hellenic Seaways, η νούμερο ένα ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, για ακόμη μια φορά επιστρέφει την εμπιστοσύνη των επιβατών και των τοπικών κοινωνιών με μοναδικές προσφορές, παρέχοντας στους επιβάτες ασφαλή, γρήγορα και ευχάριστα ταξίδια προς τους αγαπημένους προορισμούς της χώρας».