ΜΑΙΟΣ 2016: ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ LesvosPost.com-Αναλυτικά στατιστικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Τον Ιούλιο το LesvosPost.com εορτάζει τα «4» γενέθλια του…..


ΜΑΙΟΣ: Ένας μήνας που όπως φαίνεται είναι σημαδιακός για την παραπέρα πορεία του LesvosPost καθώς η επισκεψιμότητά του (σε μοναδικούς επισκέπτες) εκτοξεύτηκε στους 62.541 αριθμός ρεκόρ, όταν μάλιστα τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο είχαμε 43,089…

Αποκτήσαμε δηλαδή ακόμα 19.452 καινούριους, μοναδικούς αναγνώστες.

Ένας αριθμός και μια ηθική ανταμοιβή για όλους όσους πιστέψαμε ότι αυτός ο τόπος έχει ανάγκη από πραγματική και άμεση ενημέρωση, έχει ανάγκη από προβολή, έχει ανάγκη από ένα διαφορετικό τύπο δημοσιογραφίας!

Οι εξελίξεις μας δικαίωσαν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα παρά τον ορυμαγδό των επιθέσεων που δεχτήκαμε «από τοπικούς ανταγωνιστές μας» που παρόλο αυτό εμείς δεν τους βλέπουμε ανταγωνιστικά.

Η μάχη για την αλήθεια όμως δεν υποκύπτει σε φόβους και εκβιασμούς.

Αντίθετα, η τεράστια αποδοχή από τους αναγνώστες δείχνει την αφύπνιση της κοινωνίας που αποζητά την αλήθεια, τις απαντήσεις. 

Καταγράψαμε με μεγάλη εγκυρότητα όλα τα τραγικά και ενδιαφέροντα θέματα της Λέσβου άμεσα με φωτογραφίες και βίντεο το Μάιο..

Παρότι το Site αυτό ανήκει και συντηρείται από μια νεανική ομάδα εθελοντών, ουδέποτε επιδιώξαμε να παίξουμε το ρόλο διαμορφωτή της κοινής γνώμης... 

Σίγουρα αυτοί οι αριθμοί αυξάνουν τις ευθύνες μας και μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας το ίδιο δυναμικά και υπεύθυνα…

Το LesvosPost είναι συλλογική δουλειά!

Ανήκει στους αναγνώστες μας, που καθημερνά ενημερώνονται με΄σα από τις σελίδες μας…

Ανήκει στους επαγγελματίες και τις εταιρείες, που μας στηρίζουν με τη διαφήμισή τους και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε στο διαδίκτυο…Ειδικά τον μεγα χορηγό του lesvospost την εταιρεία EASY STARTER


Ανήκει στους συνεργάτες μας, που με τα κείμενά τους πλουτίζουν τις σελίδες μας…

Ανήκει στον απλό κόσμο, που μας ενημερώνει καθημερινά για διάφορα θέματα…

Ανήκει στους τεχνικούς μας, που χάρη στις δικές τους προσπάθειες έχουμε ένα γρήγορο και αξιόπιστο portal…

Τους ευχαριστούμε όλους και με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα συνεχίζουμε!

Αναλυτικότερα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω στιγμιότυπο της Google, τον Μαιο το LesvosPost δέχτηκε 149.952 επισκέψεις από 62.541 μοναδικούς χρήστες οι οποίοι έκαναν 257.345 σελιδοπροβολές (pageviews).

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι αναγνώστες και αναγνώστριες του LesvosPost έβλεπαν κατά μέσο όρο 1,72 σελίδες ανά επίσκεψη, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής τους έφτασε τα 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ρυθμός εγκατάλειψης (bounce rate) κυμάνθηκε στο 72,10%, κάτι που δείχνει ότι 2 στους 3 αναγνώστες παραμένουν στον ιστότοπο διαβάζοντας περισσότερα άρθρα.

Σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2015, ιδιαίτερη αύξηση παρουσίασε η επισκεψιμότητα από smartphones.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι επιβεβαίωση ότι το
LesvosPost.com συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στα κορυφαία ειδησεογραφικά sites της Λέσβου.

Εμείς, η συντακτική και η τεχνική ομάδα του LesvosPost, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους αναγνώστες μας για την προτίμηση που μας δείχνετε. Φυσικά, υπάρχει πάντα περιθώριο για βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Μπορείτε, όπως πάντα, να μας στέλνετε παρατηρήσεις και προτάσεις στο lesvospost@gmail.com  

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com…!!»

Με εκτίμηση
Δ/ντης LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος

Να υπενθυμίσουμε και την ενότητα «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» την δική σας ενότητα. Δείτε εδώ περισσότερα….

Αναλυτικά στατιστικά του SITE τον Μάιο 2016 (ΦΩΤΟ κάτω)

Μοναδικοί επισκέπτες (Unique Visitors): 62.541
Προβολές σελίδας: 257.345
Μέσος όρος διάρκειας επίσκεψης: 00:01:17

Μπείτε και εσείς στην παρέα μας!!!