Τελευταία live για το «Εντος πόλεως» στην Μυτιλήνη- Σε λίγες ημέρες ανοίγει η «Κουντουριουδια Live εν πλω» (pics)

Μια υπέροχη χειμερινή σεζόν φτάνει στο τέλος της στο εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντος πόλεως» στην Μυτιλήνη το αλλο ΠαρασκευοΣαββατο!!

Το minimal νεανικό μεζεδοπωλείο με ζωντανή ελληνική μουσική από την αρχη πιστεύαμε πως θα είναι το top μέρος για την διασκέδαση της Λέσβου… Και φυσικά δικαιωθήκαμε πλήρως..

Τα αδέλφια Γονιδελλη Αναστασία και Στράτος , η ορχήστρα Εφη Φωτίου | Πέτρος Λαέρτης Τραγούδι, Κώστας Τσιντρής(Μπουζούκι), Απόστολος Μυρογιαννης (Πλήκτρα) Λάμπρος Μαμώλος(Τύμπανα) κ.α μας κράτησαν συντροφιά όλο τον χειμώνα ανεβάζοντας τους ρυθμούς της διασκέδασης στην πόλη της Μυτιλήνης σε άλλο επίπεδο.


To άλλο ΠαρασκευοΣαββατο 11-12 Ιουνίου 2016 θα είναι το τελευταίο live, οπου και πάλι αναμένετε να προκαλέσει πανικό.

Πλέον τα αγαπημένα μας live θα μεταφερθουν σε λίγες ημέρες σε ένα πλήρως ανακαινισμένο καλοκαιρινό χώρο στην «Κουντουριουδια Live εν πλω»

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα ,με θέα το γραφικό λιμανάκι της Κουντουρουδιάς..

Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι το εστιατόριο βρίσκεται λίγα βήματα μόνο από τη θάλασσα, τότε σίγουρα αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μία ιδανική επιλογή προκειμένου να ξεφύγει κανείς - και όχι μόνο γευστικά - από την καθημερινότητά του.

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και εκδηλώσεις

Να προσθέσουμε ακόμα ότι ο χώρος διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις. 

Διαμορφώνεται ανάλογα και σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού επιλέγετε από τις νοστιμιές που περιλαμβάνονται στον κατάλογο του μαγαζιού, για να κάνετε ένα γλέντι τρικούβερτο, που θα το ευχαριστηθούν όλοι.

Ο χώρος διατίθεται επίσης και για συνεστιάσεις, γάμους και βαφτίσια. Πρόκειται για έναν πολύ άνετο χώρο, και εσωτερικά και εξωτερικά.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά λειτουργεί καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ.
Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 697-5699869.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουμε και επίσημα το νέο πρόγραμμα της «Κουντουριουδιας Live εν πλω» με φωτογραφίες και βίντεο…


Πάρτε μια γεύση από την νέα «Κουντουριουδια Live εν πλω»