Ο γνωστός μουσικός παραγωγός «Dj PANTELIS»..έρχεται στο Island Club για να μας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Island Club ο μοναδικός Dj PANTELIS.

Ο Dj PANTELIS, είναι ο καλύτερος Έλληνας Dj και μουσικός παραγωγός στην Ελλάδα, των καλύτερων REMIX, ελληνικών και ξένων μεγάλων επιτυχιών, για πρώτη φορά στην  Λεσβο για μια βραδιά στο Island Club!

Και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τους δυνατούς του ρυθμούς, από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!!!


Το στυλ & o ανατρεπτικός του ηχος τον έκαναν γνωστό όχι μονο στη Ελλάδα αλλα και σε πολλές χώρες ,κάνοντας εμφανίσεις σε πάνω απο 200 πολεις σε ολο τον κοσμο και ειναι αξιος πρεσβευτης της Ελλαδα στο εξωτερικο.Ο DJ PANTELIS δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!

Θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους και πολυτάλαντους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής με διάφορες ιδιότητες ως DJ, Producer, Remixer!! Ο DJ PANTELIS κατέχει μια σημαντική πορεία με συνεργασίες τόσο με Έλληνες καλλιτέχνες όσο και με καταξιωμένα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Τα events του σε Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αμερική, Παναμά, Ιταλία, Μπαχρέιν, καθώς και στο Belgrade Foam Fest της Σερβίας με 20.000 θεατές αποτελούν σημείο αναφοράς στη μακροχρόνια καριέρα του.


Οι τελευταίες συνεργασίες με τον Σάκη Ρουβά στο νέο του τραγούδι Όλα (DJ Pantelis Official Remix), με την Έλενα Παπαρίζου - Μισή Καρδιά (DJ Pantelis Official Remix), με τον Κώστα Μαρτάκη – Πάντα θα Ζεις (DJ Pantelis Official Remix), με τον Νίκο Οικονομόπουλο – Αν Πονάς (DJ Pantelis Official Remix), με την LP - Lost on You (DJ Pantelis Official Remix), με τη νικήτρια της Eurovision Jamala - 1944 (DJ Pantelis Official Remix), καθώς επίσης και τα remixes του "Personas – Η Πιο Ωραία στην Ελλάδα" και της "Μαλού – Τους Είπες Πως" αποτελούν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς και της πορείας του.Η φετινή συνεργασία με το Panda Radio 8.86 στην Αθήνα καθώς και η εκπομπή του "A State Of House" που μεταδίδεται εδώ και 8 χρόνια σε κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε πολλές χώρες του κόσμου τον έχουν καταξιώσει στις προτιμήσεις του κοινού.



Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com


ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο 25 Ιουνίου DJ PANTELIS, Warm Up Set: Dj Giorgos Xls

ΩΡΑ: 00:00…..

ΕΙΣΟΔΟΣ: 7€ ΜΕ ΠΟΤΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΟ 5€

Extras: 2 Sexy ISLAND CLUB dancers


More Info - Κρατήσεις:

Στον δρόμο προς Μελιντα λίγο έξω από το Πλωμαρι Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 6980480000, 69787031107

Official facebook Island: Island Club, Plomari

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του Island club….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….


Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!





Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει "κόκκινο" στο club Island στο Πλωμάρι Λέσβου!

Με απίστευτη θέα και μουσική, οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτάνε άλλη διάσταση και όλα αυτά μέχρι ο ήλιος να βγεί!

Στο club Island στο Πλωμάρι της Λέσβου η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!

Η αίσθηση του ανοιχτού beach bar διπλά στην θάλασσα και κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας και μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Επώνυμοι τραγουδιστές, διάσημοι DJs και αλλά μοναδικά πάρτι διοργανώνονται για να σας διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως!

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos