Φωτιά σε απορριμματοφόρο του Δήμου Λέσβου-Ψύχραιμοι οι εργάτες-Ευχαριστήριο Κατζανου

Φωτιά σε απορριμματοφόρο του Δήμου Λέσβου


Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λέσβου, κ. Κατζανός Γεώργιος ευχαριστεί θερμά τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας για την άμεση και ψύχραιμη αντίδρασή τους όταν το πρωί της Τρίτης 31 Μαϊου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε απορριμματοφόρο όχημα ανακύκλωσης στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας.
Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε μέσα στον κάδο του οχήματος, όταν πιθανότατα συμπιέστηκε, σύμφωνα με τους υπαλλήλους, κάποιο φιαλίδιο που κακώς υπήρχε μέσα σε μπλε κάδο της ανακύκλωσης.

Ωστόσο, το πλήρωμα ενήργησε ευσυνείδητα και σκεπτόμενο το «κοινό καλό» ακινητοποίησε το όχημα στη μέση του δρόμου και άδειασε το υλικό του κάδου, ώστε να περιοριστεί η έκταση της φωτιάς και να μην επεκταθεί στα παράπλευρα σταθμευμένα οχήματα και να σωθεί το όχημα από πιθανή ολική καταστροφή. Η φωτιά έσβησε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέφθασε στο σημείο και δεν υπήρξαν σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές.


Το συγκεκριμένο περιστατικό, απέδειξε για ακόμα μία φορά, πως το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου εργάζεται και προσπαθεί για το καλύτερο με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών, παρ’ όλες τις ελλείψεις σε εργατικό προσωπικό και εξοπλισμό.