Πύρινη κόλαση στη Σάμο με δεκάδες τραυματίες! Άγρια επεισόδια στο κέντρο μεταναστών! ΒΙΝΤΕΟ

Τα επεισόδια ξέσπασαν απόψε στο κέντρο κράτησης και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί τραυματίες!


Συγκρκριμένα, τα σοβαρά επεισόδια έγιναν σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μεταξύ Πακιστανών και Σύρων. Κάποιοι από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες τραυματίστηκαν, με τις πληροφορίες να μιλούν για τουλάχιστον 30 τραυματίες!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κάποιοι από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου. Οι πυροσβέστες ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη με τις φλόγες μέσα στο κέντρο κράτησης ενώ τους βοήθησε και μια διμοιρία των ΜΑΤ για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά....

Την ίδια ώρα στο νησί, είναι σε εξέλιξη το συνέδριο της ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο του οποίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού - προσφυγικού...

O δήμαρχος της Σάμου πάντως, που ήταν και εκείνος στο συνέδριο, έφυγε εκτάκτως λόγω των επεισοδίων για να πάει στο κρέντρο κράτησης...

Πώς ξεκίνησαν τα άγρια επεισόδια

Σύμφωνα με το i-samos, τα επεισόδια ξέσπασαν στις 20:30 με άγριο πετροπόλεμο αλλά και φωτιές που μπήκαν σε οικίσκους που στεγάζονται μετανάστες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν πολλά γυναικόπαιδα!

Ένας Πακιστανός δέχθηκε σε σιδερένιους λοστούς άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και φυγαδεύτηκε σοβαρά τραυματισμένος από ομοεθνείς του έξω από το Κέντρο! 
Νωρίτερα μετανάστες που κατάφεραν και βγήκαν από το Κέντρο επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον δημοσιογράφων και πυροσβεστών χωρίς να χτυπήσει κάποιος.

Η κατάσταση ώρα με την ώρα δείχνει να εξομαλύνεται και φαίνεται πως θα υπάρξει σε λίγο έλεγχος του Κέντρου από τις αστυνομικές δυνάμεις.



Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ, i-samos, newsit.gr