«Η θλιμμένη μαριονέτα» από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Χίου στην Πετρα Λέσβου

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Χίου ανεβάζει την παιδική θεατρική παράσταση «Η θλιμμένη μαριονέτα» σε κείμενο – σκηνοθεσία Φένιας Μάγιου, το Σαββατο 11/06  και ώρα 19:30 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο «Στέλιος Παυλης» στην Πέτρα Λέσβου.



Λίγα λόγια για το έργο: «Δεν χρειάζομαι σχοινιά για να κουνήσω τα μέλη μου…» 

Στο τσίρκο ΠΑΝΤΑΧΟΥΠ η θλιμμένη μαριονέτα Τίμπερ ζωντανεύει και ξεκινά την περιπέτειά της… Στο ταξίδι της θα γνωρίσει τον Μπέρι και θα τον βοηθήσει στην αποστολή του να σώσουν τη χώρα από ένα μεγάλο κίνδυνο. Θα συναντήσουν νεράιδες και μουσικούς, τόπους μαγικούς και θα μας θυμίσουν ότι «οι καρδιές θα κερδίσουν τη μάχη μοναχά όπου υπάρχει η αγάπη…».

Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μάγιου Φένια
Κουστούμια – Σκηνικές κατασκευές: Αλιάδα Μαρία
Διδασκαλία χορού – Χορογραφίες: Πετρά Άσπα
Βοηθός μουσική σύνθεση: Λύκος Παντελής
Παίζουν οι μουσικοί: Λύκος Παντελης (λαούτο), Κυριακόπουλος Γιάννης (κλαρίνο)
Σκηνοθεσία: Φακίρη Κωνσταντία
Φωτισμοί: Λούρος Παναγιώτης


Παίζουν οι: Καλησπέρη Μελίνα, Μανίκα Γωγώ, Αλιάδας Γιώργος, Ντάτης Νικήτας, Πετράκη Αγγελική, Αλιάδα Μαρία, Αμπαζή Στέλλα, Τσουρού Κάτια, Φακίρη Κωνσταντία, Φραγκούλη Υπατία, Βαφιά Δέσποινα, Μπάκνη Νότα, Καλιμανά Κωστούλα, Κρεατσούλας Μιχάλης, Μανωλάκη Σαραντινή, Λύκος Παντελής, Κυριακόπουλος Γιάννης, Γιοβανάκης Σταμάτης και τα παιδιά: Ελένη Παλτσανιτίδη, Καλλιρρόη Ντάτη, Μαρία – Μαρκέλλα Επιτροπάκη, Βασιλεία Επιτροπάκη.