Στήριξη των δομών υγείας της Λέσβου από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του   Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου,  Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, συνεχίζοντας την προσπάθεια συνεργασίας και στήριξης των δομών υγείας του Δήμου μας,  παρέδωσε σήμερα 30 συσκευές γαστροστομίας και 800 σύριγγες για ινσουλίνη στο Νοσοκομείο μας. Πριν ένα δεκαπενθήμερο είχαμε  παραδώσει  2 κιβώτια  με αναλώσιμο και επιδεσμικό υλικό και ένα  με ανδρικούς καθετήρες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα αποστείλαμε στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου, 1 κιβώτιο  με επιδεσμικό υλικό και φαρμακευτικά σκευάσματα paracetamol.

Πέρα όμως από την συνδρομή μας σε φορείς του τόπου μας,  έχουμε ανταποκριθεί σε αιτήματα παροχής φαρμακευτικού υλικού κ.λ.π. στα Κοινωνικά Ιατρεία- Φαρμακεία: Πειραιά, Περιστερίου, Χαλανδρίου,  Νέας Σμύρνης και Κιλκίς. Παρέχουμε, επίσης, φαρμακευτική βοήθεια σε διαπιστευμένους φορείς υγείας, ενεργοποιούμενους  με το προσφυγικό, στον τόπο μας, εάν μας το αιτηθούν.


Έτσι: ένα Μεγάλο Ευχαριστώ εκ μέρους μας, σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, οι οποίοι  συνδράμουν και εμπιστεύονται το Κοινωνικό μας Ιατρείο- Φαρμακείο, με αποτέλεσμα να μπορούμε και εμείς με την σειρά μας να γινόμαστε αρωγοί άλλων φορέων, με κοινό στόχο την καλύτερη περίθαλψη των συνανθρώπων μας.