betmasters.gr: Euro 2016: Latino Heat και ... Brexit

Με τα δύο σημερινά παιχνίδια, Ιταλία - Ισπανία και Αγγλία - Ισλανδία, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Euro 2016, για τη φάση των 16. Οι Ισπανοί τα θαλάσσωσαν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στην Ιταλία, ενώ οι Άγγλοι, επηρεασμένοι και από το Brexit, θα τα δώσουν όλα κόντρα στην παθιασμένη Ισλανδία.


19:00 Ιταλία - Ισπανία: Περιέργως, είδαμε την Ιταλία σε εξαιρετική κατάσταση στη φάση των ομίλων, γεγονός που θα το συνηθίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Συνήθως αρχίζει να δείχνει τα καλά της στοιχεία στα νοκ άουτ. Η ήττα από την Ιρλανδία δεν θα πρέπει να επηρεάσει κανέναν, αφού όταν η "σκουάντρα ατζούρα" είναι αδιάφορη βαθμολογικά, μπορεί να χάσει ακόμη και από τη Σουαζιλάνδη. Η δύναμη της ομάδας του Κόντε είναι τριάδα της άμυνας που αποτελείται από παίκτες της Γιουβέντους. Πραγματικά ώρες ώρες φαίνεται σαν να μην περνάει τίποτα μέσα στην περιοχή των Ιταλών. Στο κέντρο και την επίθεση, δεν ξεχειλίζει η ποιότητα, όμως το σύνολο είναι δεμένο, όλοι τρέχουν και πιέζουν συνέχεια και υπάρχει μεγάλη ευστοχία στις τελικές προσπάθειες. Με λίγα λόγια, "ομάδα Κόντε". Η Ισπανία είναι σίγουρα μία από τις δυο-τρεις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Όμως, στο πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι της στη Γαλλία, τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Κροατία. Ο Ντελ Μπόσκε ξέρει πως για να πετάξεις έξω τους Ιταλούς, θα πρέπει να παίξεις πάνω από όλα έξυπνα. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, ο τεχνικών των ¨φούριας ρόχας" τα έχει καταφέρει εξαιρετικά στο παρελθόν. Σωστά είναι σε σχετικά χαμηλές τιμές η ισοπαλία, αφού είναι το πιθανότερο σημείο.

22.00 Αγγλία - Ισλανδία: Οι Εγγλέζοι έπαιξαν πολύ καλά στους ομίλους, αλλά το κόμπλεξ αυτής της ομάδας δεν λέει να σταματήσει. Είναι αήττητοι, καθώς κέρδισαν τους Ουαλούς και έφεραν Χ με Ρωσία και Σλοβακία αντίστοιχα. Ο Χόγκτσον είναι αγύριστο κεφάλι και θα παίξει όπως έπαιξε στα προκριματικά, παρότι όλοι υποστηρίζουν πως το δίδυμο Βάρντι και Κέιν στην επίθεση, είναι πιο παραγωγικό. Η Ισλανδία δεν πρόκειται να περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου. Θα βγει να κάνει το παιχνίδι της, όπως έκανε σε όλα τα ματς ως τώρα. Δεν έχει ηττηθεί ακόμη και μάλιστα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Μεσοεπιθετικά, οι Ισλανδοί είναι εξαιρετικοί και αν βρουν χώρους, δεν θα λυπηθούν την Αγγλία. Δεν θα σταματήσουν να τρέχουν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η τύχη, η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε τέτοιες διοργανώσεις, φαίνεται να είναι με το μέρος τους ως τώρα. Στοιχηματικά, το GG δεν είναι καθόλου άσχημα, αφού παίζεται με πάνω από 2,60.


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.