Απίστευτη προσφορά γνωριμίας από τα νέα «ΜARE studios» στο Πλωμάρι για 3ημερη διανυκτέρευση (PICS)

Το ΜARE studios Plomari, είναι χτισμένο σε απόσταση μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα και βρίσκεται στο γραφικό Πλωμαρι, 42 χλμ από την πόλη της Μυτιληνης, σε ένα καταπράσινο & ήσυχο περιβάλλον.


Αποτελεί ιδανικό τόπο απόδρασης μιας και δίνει την δυνατότητα να κάνετε περίπατο στο λιμανάκι και στην Μαρινα του χωριού γύρω στα 400 μ. από το ξενοδοχείο, όπου θα βρείτε εστιατόρια, καφέ, παραδοσιακά ταβερνάκια & άλλου είδους μαγαζιά, που θα κάνουν πιο ευχάριστη την διαμονή σας.

Το ΜARE studios Plomari είναι στούντιο 4* αστέρων, και ξεκίνησε την λειτουργιά του μόλις το φετινό Μάιο, θεωρείται από τα πλέον καινούρια και εκσυγχρονισμένα στούντιο του νησιού.

Η προσφορά γνωριμίας είναι για μίνιμουμ διαμονή 3 νύχτες :

Τιμή στα βασικά στούντιο με όλες τις ανέσεις από 240€ στα 150€

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους.

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας, τηλεφωνικά στα  697-1890526- 22520-31965

ΜARE studios Plomari

Τo ΜARE studios βρίσκεται σε υπερυψωμένη τοποθεσία, μόλις 50μ. μακριά από την παραλία και από τη στάση λεωφορείων και 800μ. από το κέντρο του Πλωμαρίου.

Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Οι κλιματιζόμενες μονάδες στα ΜARE studios είναι φωτεινές και κομψά επιπλωμένες, όλες με ιδιωτικό μπαλκόνι.

Διαθέτουν μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα, καφετιέρα και φούρνο μικροκυμάτων. Οι υπόλοιπες παροχές περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρας μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας.

Σε απόσταση 400μ. θα βρείτε ταβέρνες, οργανωμένη παραλία με δωρεάν ξαπλώστρες, φούρνο και μίνι μάρκετ.

 Τα μουσεία ούζου και σαπωνοποιίας βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Η παραλία του Αγίου Ισιδώρου απέχει 1,5χλμ., ενώ η πόλη της Μυτιλήνης, πρωτεύουσα του νησιού, είναι προσβάσιμη σε 42 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. 


Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας, τηλεφωνικά στα  697-1890526- 22520-31965