Διαγραφή άρθρου…. λόγο επίδοσης εξώδικου-Διευκρινήσεις LesvosPost

Το παρόν άρθρο, διαγράφτηκε μετά από επίδοση εξώδικου προς τον Δ/ντη του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιο  από τον επιχειρηματία της επιχείρησης water sports Γ.Χ.


Ο επιχειρηματίας Γ.Χ θεωρώντας πως το άρθρο ήταν προσβλητικό για εκείνον (αν και δεν αναφέραμε όνομα) και για την επιχείρηση του (αν και δεν αναφέραμε όνομα) μας απέστειλε εξώδικο όπου ζητά την διαγραφή του άρθρου.

Στο άρθρο όπου ήταν βασισμένο σε καταγγελίες πολιτών και προσωπικής μας έρευνας εξηγούσαμε για τις υψηλές τιμές στην παραλία της Σκάλας Έρεσου και συγκεκριμένα για υψηλή τιμη σε ξαπλώστρες,  σε μισθωμένο ομως τμήμα παραλίας, χωρίς κάποια αλλη παροχη (νερο, καφε, αναψυκτικο κτλ).

Δηλώνουμε οτι ουδέποτε θελήσαμε να πλήξουμε την επιχείρηση του κ Γ.Χ αλλά και γενικά την εικόνα της Ερεσσου.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρονταν κυρίως για τις υψηλές τιμές ενόψει του καλοκαιριού και λόγο της μειωμένης τουριστικής κίνησης και τις φωνές επιχειρηματιών για πλήγμα στον τουρισμό.. Πως γίνεται αν οι επιχειρήσεις έχουν υψηλές τιμές να προσελκύσουν τουρίστες; 

Γιατί φωνάζουν οτι φταίει το μεταναστευτικό ενώ οι ίδιοι έχουν υψηλές τιμές απλησίαστες με την κρίση που βιώνουμε; 

Εμείς πάντως οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον επιχειρηματία Γ.Χ και από τους υπάλληλους της επιχείρησης του.

Η LesvosPost media και η διοίκηση της δηλώνει στους πιστούς χιλιάδες αναγνώστες μας ότι θα συνεχίσουμε παρα τις αντιξοότητες του επαγγέλματος μας να καταγράφουμε τα καλά και τα κακά που γίνονται στο νησί μας..

Με εκτίμηση



Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)