68 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την καταπολέμηση του δάκου στην Λέσβο

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού εξήντα οχτώ (68) ατόμων


Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού εξήντα οχτώ (68) ατόμων (33 άτομα έως και 34 ημερομίσθια και 35 άτομα έως και 60 ημερομίσθια) με απασχόληση εντός χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2016, στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για την κάλυψη εποχιακών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς 2016.


Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

1.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρµόδιας αρχής ή των κρισίµων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθµός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιµων σελίδων του ατοµικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ηµεροµηνία γέννησης πρέπει να προσκοµισθεί και πιστοποιητικό γέννησης. 

2. Βεβαίωση µόνιµης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο ∆ήµο ή Κοινότητα. 

3. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας ανεξαρτήτου χρόνου. 

4.Φωτοαντίγραφο Α.Μ.Κ.Α. 

5. Φωτοαντίγραφο Βεβαίωσης Απογραφής Άµεσα Ασφαλισµένου (για Α.Μ. ΙΚΑ) ή Υπεύθυνη ∆ήλωση (δίνεται από την Υπηρεσία) σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει Αριθµό Μητρώο ΙΚΑ. 

6. Βεβαίωση πρώτης ασφάλισης. 

7. Φωτοτυπία αριθµού Λογ/σµού βιβλιαρίου Τραπέζης µε πρώτο όνοµα αυτό του εργαζοµένου. 

8. Πιστοποιητικά απόδειξης εµπειρίας (σχετική βεβαίωση της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας). 

9. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 10. Βεβαίωση σπουδών για τέκνα που φοιτούν σε σχολές. 

11. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό ∆ήµου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρµόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόµενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνοµοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόµιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναµφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

πληροφορίες:

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ 2, Τ.Κ. 81100 ΜΥΤΙΛΗΝΗ Τηλ: 22510 – 46665


Αναλυτικά όλη η προκήρυξη: 6ΙΦΑ7ΛΩ-ΟΞΘ.pdf

Πηγη lesvosnews.net