3ο Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας και Χορωδιακού Τραγουδιού στην Μυτιλήνη

Σας προσκαλούμε στο 3ο Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας και Χορωδιακού Τραγουδιού που διοργανώνει το Κέντρο Μουσικής Εκπαίδευσης και Πράξης Βορείου Αιγαίου και η Χορωδία Animato στις 22-26 Αυγούστου στη Μυτιλήνη.

Στο σεμινάριο θα διδάξει η Dr. Therees Hibbard, καθηγήτρια του St. Olaf College των ΗΠΑ.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου η Dr. Hibbard θα παρουσιάσει τη μέθοδο διδασκαλίας χορωδίας, γνωστή ως BodySinging, την οποία η ίδια έχει αναπτύξει συνδυάζοντας στοιχεία χορού και κίνησης με το χορωδιακό τραγούδι.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει καθημερινά μία πρωινή και μία απογευματινή συνάντηση στις οποίες θα περιλαμβάνονται διαλέξεις σχετικά με τη χορωδιακή τεχνική, ανοιχτές πρόβες, καθώς και μαθήματα διεύθυνσης χορωδίας για τους ενδιαφερόμενους μαέστρους. Το εργαστήρι θα κλείσει με μία ανοιχτή στο κοινό συναυλία στην οποία θα διευθύνουν η διδάσκουσα και οι συμμετέχοντες επιμορφούμενοι μαέστροι.

(Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο .doc)
https://lookaside.fbsbx.com/file/3ο%20Σεμινάριο%20Διεύθυνσης%20και%20Χορωδιακού%20Τραγουδιού.doc?token=AWyR88lXmkhkOQ8hMbHn8LJP-nNsIis_aSMTRrdPHPO46N_AbkNfpWSnm2z9rq667XGWkuTfUfxCnCx0GLLZtozTDQhD5u-G4Q4hNSIJS21xRUNQ9IlskzLVjKaB8zKRAVUdnfH5_xR-WLpy5bFDkLM2