Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ


Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, από τη Δευτέρα 6/6/2016 μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής 10/6/2016, δίνει  φέτος για μία ακόμη χρονιά το “παρών” στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016”, που  διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Metropolis Expo στα Σπάτα.  

Τα εγκαίνια της έκθεσης  έγιναν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου με την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και πολλών άλλων επισήμων του κράτους και του χώρου της Ναυτιλίας.

Παρούσης της Αναπληρώτριας Πρύτανη Έρευνας, Ανάπτυξης, Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλους του ΤΝΕΥ Καθηγήτριας Αμαλίας Πολυδωροπούλου, η Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Καθηγήτρια Ελένη Θανοπούλου, υποδέχτηκε στο περίπτερο 2522 τους επίσημους επισκέπτες της έκθεσης, τους Διδάσκοντες και τις Διδάσκουσες του Τμήματος και τους πολλούς  και  πολλές φοιτητές και φοιτήτριες, τόσο του προπτυχιακού όσο και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.


Τη σημαντική αυτή παρουσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε μία έκθεση με περισσότερους από 1800 εκθέτες από 89 χώρες, στηρίζουν οι τοπικές κοινωνίες του Αιγαίου και οι πολλοί φίλοι και φίλες του Πανεπιστημίου του αρχιπελάγους από την ευρύτερη ναυτική, ναυτιλιακή και επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μαζί με τους απόφοιτους και απόφοιτες του Τμήματος που σήμερα αποτελούν μέρος της.