Μείωση 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ για καταναλωτές που έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα λογαριασμούς

Η έκπτωση ισχύει για τους καταναλωτές που έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα λογαριασμούς και τηρούν τους διακανονισμούς που έχουν συμφωνηθεί.


Αντίθετος στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ ώστε να ανοίξει ο ανταγωνισμός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε αναντιστοιχία με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση.

Σχετικά με την μεταβίβαση ποσοστού των καταναλωτών σε ιδιώτες ο κ. Παναγιωτάκης υποστήριξε ότι θα γίνει με όρους που θα διαμορφώσει η ΔΕΗ ώστε να μην χάσει τους καλούς πελάτες της.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ ανακοίνωσε επισήμως και τη μείωση κατά 15% σε όλα τα τιμολόγια ρεύματος των οικιακών και επαγγελματικών πελατών της, και κάλεσε και τους 2.100.000 καταναλωτές που δεν πληρώνουν στην ώρα τους τους λογαριασμούς να προχωρήσουν σε ρύθμιση ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν της έκπτωσης.

«Προϋπόθεση για την ίσχυση της έκπτωσης είναι η εμπρόθεσμη εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών και η τήρηση των διακανονισμών που τυχόν έχουν συναφθεί ή θα συναφθούν με το ισχύον, ή έχουν συναφθεί με το προηγούμενο πρόγραμμα. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η έκπτωση αυτή αφορά σε πλέον των 5.000.000 καταναλωτές – πελάτες της ΔΕΗ, οι οποίοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι της Επιχείρησης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη – μοναδική ίσως – μείωση τιμολογίων στα χρονικά της ΔΕΗ» αναφέρθηκε σχετικά.


Πηγη http://pikosapikos.gr/