Κυριακή 10 Ιουλίου στην Πλατεία Σαπφους «ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΕΡΤΗΣ LIVE”- Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2016 διοργανώνεται συναυλία με τον Πέτρο Λαέρτη, την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21:00 στην πλατεία Σαπφους Μυτιλήνης.


Ο γνωστός και ανοδικά πορευόμενος καλλιτέχνης στις 10 Ιουλίου 2016 στην Πλατεία Σαπφους…….

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Ο Πέτρος Λαέρτης που ακούγονται διάφορες φωνές πως έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του για μέγαλο σχήμα στην Αθήνα τον Οκτώμβριο ,ο ίδιος ομως δεν δηλώνει τίποτα για το θέμα,ο χρόνος θα μας δείξει που θα βρισκεται ο Πέτρος Λαέρτης τον χειμωνα.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έρχεται με ένα πολύ δυνατό τραγούδι με τίτλο»Σχεδόν μου λείπει»

Μία ιδιαίτερη συναυλία που αναμένεται να... ηλεκτρίσει τις αισθήσεις μας.


Mέγας χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost Media


Δείτε εδώ την πρώτη συνέντευξη του Πέτρου Λαέρτη μπροστά στην κάμερα και το μικρόφωνο της LesvosPost.com:





ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Πέτρος Λαέρτης κατάγεται από την Καλαμάτα, είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1986.

Η μουσική του πορεία στην ηλικία των 16 καθώς τα προηγούμενα χρόνια ασχολούνταν αρκετά με τον αθλητισμό, ξεκίνησε γράφοντας στίχους περνώντας την ώρα του όμως έπειτα από καιρό αποδείχτηκε πως ήταν κάτι παραπάνω από απλούς στίχους.

Στα 18 πηγαίνοντας να υπηρετήσει την θητεία του στον Ε.Σ ως μαυροσκούφης ξεκινάει να τραγουδά αρχικά με φίλους στην παρέα και γνωστούς, άρχισε μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζει έως και σήμερα με τον Άκη Δείξιμο .

Το 2009 γράφει και ερμηνεύει κάποια αρκετά επιτυχημένα τραγούδια με την βοήθεια ραδιοφωνικών παραγωγών, ακούγεται σε όλη την Αθήνα, και μέσα σε αυτά τραγούδια βρίσκεται η μεγάλη του επιτυχία ''Γίνε όνειρο μου'' που με αυτό το τραγούδι έγινε αρκετά γνωστός στην Αθήνα και σε αρκετά μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο ,καθώς το Βουλγάρικο youtube www.vbox7.com συμπεριέλαβε το τραγούδι για 2 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ψηφοφοριών 5 μεγάλων ραδιοφώνων.

 Έπειτα άρχισαν τα Lives που ήταν η αρχή για κάτι αρκετά μεγάλο στην πορεία του. Και πλέον στην συνέχεια του γράφει στίχους και μουσική σε καλλιτέχνες και για τον ίδιο φυσικά.

ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Αντώνης Βαρδής, Νίκος Βέρτης, Στέλιος Καζαντίδης ,Μανώλης Αγγελόπουλος

ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. ΕλαφρολαΪκο



ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ. Rock,Pop, Hip Hop, Punk,Reggae, R N B